2014-08-04 12:12:05
Φωτογραφία για Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ 2014 [video]
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρωτότυπες πολιτιστικές εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στη μνήμη του Γιάννη Χασπερίδη και διοργανώνονται κάθε  χρόνο στον παραποτάμιο χώρο στο Νησί Γρεβενών στις όχθες του Αλιάκμονα από το Φυσιολατρικό Σύλλογο Γρεβενών "Γιαγκούλεια".

Σε ένα χώρο που οι επισκέπτες είχαν τη ευκαιρία να κατασκηνώσουν για 3 μέρες, να παίξουν με...

παιχνίδια  όπως ... τοξοβολία, beach volley , fly fox , πέρασμα του ποταμού με σχεδία, πισίνα, ψάρεμα αλλά και πεζοπορία.

Το παρών στις εκδηλώσεις έδωσε ο Βουλευτής Γρεβενών  Τιμολέων Κοψαχείλης ενώ ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι... απο το Δήμο Γρεβενών δρομολογήθηκε μέσα απο το πρόγραμμα leader ένα έργο που θα βοηθήσει στην ανάδειξη της περιοχής και θα δημιουργήσει κάποιες υποδομές που θα βοηθήσουν την οργάνωση αυτών των εκδηλώσεων τα επόμενα χρόνια αλλά και στην καθιέρωση αυτού του θεσμού.

Ο νεοεκλεγέντας Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος που επισκέφτηκε το βράδυ του Σαββάτου το χώρο των εκδηλώσεων, σε σχόλιο στην προσωπική σελίδα του αναφέρει... "Ένα εξαιρετικό τριήμερο εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με τον καλύτερο τρόπο, σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, στις όχθες του Αλιάκμονα, στο Νησί Γρεβενών.

Συγχαίρουμε και δημοσίως τους διοργανωτές.

Θα σταθούμε δίπλα τους όσο καλύτερα μπορούμε.
 Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ