2014-08-06 12:54:51
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Ποια σχολεία ιδρύονται, ποια συγχωνεύονται και ποια καταργούνται το 2014-2015
Με απόφαση του υπουργείου Παιδείας και του υπουργείου Οικονομικών Ιδρύονται , συγχωνεύονται , και καταργούνται από το σχολικό έτος 2014-2015 σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κατά Περιφερειακή Διεύθυνση,όπως αναφέρονται στην εν λόγω απόφαση

Από την απόφαση αυτή προκαλείται δαπάνη ύψους 106.250 ευρώ περίπου για το τρέχον οικονομικό έτος και 315.896 ευρώ, περίπου, για καθένα από τα επόμενα οικονομικά έτη για τις ιδρύσεις Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων, Επαγγελματικών Λυκείων και Εργαστηριακών Κέντρων, η οποία αναλύεται ως εξής: α) Επί του κρατικού προϋπολογισμού Η εκ 6.200 Ευρώ περίπου δαπάνη οικονομικού έτους 2014 θα αντιμετωπισθεί από πιστώσεις του προϋπολογισμού του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Η εκ 18.600 Ευρώ ετήσια δαπάνη για καθένα από τα επόμενα οικονομικά έτη θα αντιμετωπιστεί με την πρόβλεψη και εγγραφή ισόποσης πίστωσης στον ΚΑΕ 0227 του Ε.Φ. 19-220 του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στον κατ’ έτος προϋπολογισμό ενός εκάστου των πέντε (5) επομένων οικονομικών ετών. β) Επί του προϋπολογισμού των οικείων ΟΤΑ Η εκ 100.050 Ευρώ περίπου δαπάνη (λειτουργικές δαπάνες) έτους 2014 θα καλυφθεί από τους ΚΑΠ των οικείων &ήμων και Κοινοτήτων.


Η εκ 297.296 Ευρώ περίπου ετήσια δαπάνη (λειτουργικές δαπάνες) για καθένα από τα επόμενα οικονομικά έτη θα αντιμετωπίζεται με την εγγραφή και πρόβλεψη ισόποσης πίστωσης στους ΚΑΠ των οικείων &ήμων και Κοινοτήτων. Επίσης προκαλείται δαπάνη επί του προϋπολογισμού της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟ&ΟΜΕΣ Α.Ε. για τις ανάγκες εξοπλισμού των νεοϊδρυθεισών σχολικών μονάδων το ύψος της οποίας θα εξαρτηθεί από πραγματικά γεγονότα και θα αντιμετωπισθεί από τα αποθέματα της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟ&ΟΜΕΣ Α.Ε. και από τυχόν νέες προμήθειες που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο προγραμματισμού της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟ&ΟΜΕΣ Α.Ε. μετά από ένταξη στο Ενιαίο Πρόγραμμα Προμηθειών (ΕΠΠ 2013 - ΕΠΠ 2015) της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου. Το γεγονός ότι από την απόφαση αυτή προκαλείται δαπάνη ύψους 26.438 ευρώ περίπου για το τρέχον οικονομικό έτος και 77.236 ευρώ, περίπου, για καθένα από τα επόμενα οικονομικά έτη για τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων, Επαγγελματικών Λυκείων και Εργαστηριακών Κέντρων, η οποία αναλύεται ως εξής: Επί του προϋπολογισμού των οικείων περιφερειών: Η εκ 26.438 Ευρώ περίπου δαπάνη (για τη μεταφορά μαθητών) έτους 2014 θα καλυφθεί από τους Κ.Α.Ε/Κ.Α των οικείων Περιφερειών. Η εκ 77.236 Ευρώ περίπου ετήσια δαπάνη (για τη μεταφορά μαθητών) για καθένα από τα επόμενα οικονομικά έτη θα αντιμετωπίζεται με την εγγραφή και πρόβλεψη ισόποσης πίστωσης στους Κ.Α.Ε./Κ.Α. των οικείων Περιφερειών.

Δείτε εδώ τα σχολεία που ιδρυονται ή καταργούνται ή συγχωνεύονται
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ