2014-08-06 14:08:03
Φωτογραφία για ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΑΖΕΛΑ! (PHOTO)
Έχουμε ένα... κακό σε αυτό το blog. Δεν ξεχνάμε εύκολα... Καλό λοιπόν θα είναι να δείτε τι θα κάνετε με τη... μιζέρια σας και μην ασχολείστε με τον Ολυμπιακό για τον οποίο πλέον υπάρχει παγκόσμια αναγνώριση, σε αντίθεση με τον... περίγελο των Βέλγων!

Πάμε λοιπόν Τότε είχαν φορέσει τα... Βέλγικα και πανηγύρισαν την ήττα του Θρύλου από τη Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο με 2-0 (2009), άσχετα αν ο Oλυμπιακός προκρίθηκε στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ εκείνη τη χρονιά με το 1-0 επί της Άρσεναλ στο "ναό" με το γκολ του Λεονάρντο...

Σημασία είχε η... ήττα, αφού ως γνωστόν κάνουν κηδεία με... ξένα κόλυβα.

Από εμάς μόνο μία παρατήρηση...

2009-2010

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ:(Λάζλο Μπόλονι): Μπολάτ, Καμοτσάτο, Σαρ (46' Ράμος), Ρικάρντο Ρότσα, Φελίπε, Καρσέλα (86' Γκορέ), Γιοβάνοβιτς (90' Αντζελί), Ντε Καμάργκο, Βίτσελ, Μανγκαλά, Μποκανί.

2014-2015

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: (Γκάι Λουζόν): Καβασίμα, Τειχέιρα, Σιμάν, Σταμ, Βαν Νταμ, Ντε Καμάργκο, Μπομπό (71' Αϊντάρεβιτς), Καρσελά (54' Γουάτ), Αρσλάνιτς, Μπιά (19' Μποκού), Λουμάντζα.

Με λίγα λόγια, εκτός από τον... μεγάλο πια Ντε Καμάργκο οι άλλοι είναι παντελώς άγνωστοι, σε αντίθεση με την ομάδα των αστέρων το 2009-2010.

Μετά την ήττα σας λοιπόν θα πρέπει να επισκεφθείτε τα... διάσημα χωριά του Ανατολικού μπλοκ, πιθανόν και με... ποδαρόδρομο (εκτός και αν προσφέρει κανένας φίλος σας.... καμήλες) για να μπείτε στους ομίλους του Europa League.

Eμείς, μετά τη δική μας ήττα τότε, αντιμετωπίσαμε στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ την σούπερ Μπορντό εκείνης της εποχής...

Αλλά είπαμε... ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ