2014-08-06 14:29:14
Φωτογραφία για Λεμεσός: Στο Κακουργιοδικείο 43χρονος για το πορνείο πολυτελείας
Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ο 43χρονος Ρώσος, υπεύθυνος του οίκου ανοχής που είχε στήσει στην Παλώδια με γυναίκες από τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Ο Ρώσος παραπέμφθηκε χθες από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, σε απ' ευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, κατηγορούμενος μεταξύ άλλων για σεξουαλική εκμετάλλευση ενηλίκων προσώπων, μαστροπεία, αποζήν από κέρδη πορνείας και διατήρηση οίκου ανοχής.

Ο ίδιος δεν παραδέχεται ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση. H έναρξη της δίκης ορίστηκε για τις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του κατηγορουμένου έφερε ένσταση στην προφυλάκιση του πελάτη του μέχρι την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας και το Δικαστήριο επιφύλαξε για σήμερα την απόφασή του κατά πόσο ο κατηγορούμενος θα παραμείνει υπό κράτηση ή αν μέχρι τότε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη στις 23 Ιουλίου μαζί με 14 συνολικά γυναίκες μετά από έφοδο της Αστυνομίας στο συγκεκριμένο κτήριο που διατηρούσε με την επωνυμία «FFK Sauna Club Temple of Aphrodite», στον δρόμο Λεμεσού -Τροόδους  κοντά στην Παλώδια, το οποίο κάθε άλλο παρά λειτουργούσε ως κέντρο για σάουνα και μασάζ. Αντίθετα, είχε μετατραπεί σε χώρο παροχής ερωτικών και άλλων συναφών υπηρεσιών επ' αμοιβή με εργοδοτούμενες αλλοδαπές κοπέλες από τη Ρουμανία, Ρωσία, Βουλγαρία, Μολδαβία και Μαρόκο.

Σε καταθέσεις τους οι νεαρές αλλοδαπές παραδέχτηκαν ότι προσέφεραν επί πληρωμή ερωτικές υπηρεσίες κατονομάζοντας ως εργοδότη τους τον 43χρονο Ρώσο και ότι συμφώνησαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ για κάθε πελάτη.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ