2014-08-06 20:45:53
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΔΑΝΟ... ΝΟΒΙΤΣΚΙ Η ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Για την απόκτηση του Δανού Νοβίτσκι (σύμφωνα με τους συμπατριώτες του), Ράσμους Λάρσεν, φαίνεται πως ενδιαφέρεται η Ζαλγκίρις Κάουνας.

Σε μια προσθήκη για το άμεσο μέλλον φαίνεται πως θέλει να προχωρήσει η Ζαλγκίρις Κάουνας που, σύμφωνα με λιθουανικό δημοσίευμα, την ενδιαφέρει η περίπτωση του Ράσμους Λάρσεν.

Συγκεκριμένα, το βασικό ρόστερ της ομάδας μπορεί να έχει «κλείσει», ενόψει της νέας σεζόν, όμως, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «krepsinis.net» που παρουσιάζει το "sport-fm.g", οι πρωταθλητές θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον πολλά υποσχόμενο Δανό της Μανρέσα.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη ελπίδα του αθλήματος στη χώρα του, με τους συμπατριώτες του να κάνουν λόγο για ένα νέο Ντίρκ Νοβίτσκι, καθώς ο 19χρονος αθλητής είναι ύψους 2.12, αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ και το στυλ του θυμίζει πολύ αυτό του Γερμανού σούπερ σταρ.

Κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν, είχε κατά μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής με τη Μανρέσα 6.1 πόντους και 4 ριμπάουντ ανά αγώνα. Αυτοί οι αριθμοί, όμως, δεν λένε τίποτα μπροστά στο σπουδαίο επίτευγμα που έκανε στην πρεμιέρα της ACB το 2013-2014.


Στο ντεμπούτο του στο ισπανικό πρωτάθλημα, ο Λάρσεν πέτυχε 21 πόντους, μάζεψε 13 ριμπάουντ, ενώ είχε κι ένα μπλοκ στη νίκη με 84-83 επί της Φουενλαμπράδα. Στην εν λόγω αναμέτρηση, συγκέντρωσε 37 βαθμούς στο Index Ranking, ξεπερνώντας έτσι το ρεκόρ που είχε ο Ρίκι Ρούμπιο (34 βαθμούς το 2007) και πέρασε έτσι στην κορυφή της σχετικής λίστας για παίκτες κάτω των 19 ετών!

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ