2014-08-06 21:45:52
Φωτογραφία για ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ... SUPER ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ Ο ΑΠΟΕΛ!
Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λγκ (γκρουπ πρωταθλητών), καθώς στη ρεβάνς για τον γ’ προκριματικό γύρο νίκησε με 2-0 (είχε και δυο δοκάρια) την Ελσίνκι, και προκρίθηκε σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα!

Σούπερ ο Ντε Βινσέντι, που σκόραρε με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος, ενώ έφτιαξε το πρώτο γκολ Στο «ΓΣΠ» ο ΑΠΟΕΛ, όπου έκανε ντεμπούτο και ο Παπάζογλου, μπήκε από νωρίς στο ματς, με στόχο να δείξει πως αυτός είναι το αφεντικό, κόντρα στην πρωταθλήτρια Φινλανδίας. Το 1-0 έγινε το 17’. Ο Ντε Βινσέντι βρήκε τον Σιέρινταν με υπέροχη... κάθετη πάσα, ο Ιρλανδός μπήκε στην περιοχή από πλάγια αριστερά και με διαγώνιο πλασέ νίκησε τον Τόρνες! Στο 42’ η κυπριακή ομάδα κέρδισε πέναλτι, όταν ο Ντε Βισέντι ανατράπηκε, μετά από... κατέβασμα της μπάλας προς τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού από τον Σιέρινταν κατέβασε την μπάλα με το κεφάλι στον Ντε Βινσέντι ο οποίος ανατράπηκε. Ο Αργεντίνος εκτέλεσε εύστοχα στο 43’ και έκανε το 2-0... Στο 45’ ο Xέικινεν έκοψε την τελευταία στιγμή τον Ντε Βινσέντι που θα 'φευγε μόνος απέναντι από τον Τόρνες.


Στο δεύτερο μέρος στο 60’ μετά από δυνατό σουτ του Βινίσιους από το ύψος της περιοχής, η μπάλα χρύπησε στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 70’ είχε νέο δοκάρι ο ΑΠΟΕΛ! Οι «γαλαζοκίτρινοι» αναπτύχθηκαν όμορφα, η μπάλα κατέληξε στον Σέρτζιο που έκανε το σουτ, κόντραρε και στην εξέλιξη της φάσης με ανάποδο ψαλίδι ο Βινίσιους και «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι!

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Σέρτζιο, Αμορίν, Καρλάο, Αντωνιάδης, Μοράις, Βινίσιους, Γκόμες, Χαραλαμπίδης (68' Εφραίμ), Ντε Βινσέντι (76' Σωτηρίου), Σιέρινταν (81' Παπάζογλου).

ΕΛΣΙΝΚΙ: Τόρνες, Χέικινεν, Λάμπι, Μόρεν, Βάρινεν (46' Μπα), Σάβατζ, Ταϊνιο (74' Φόρσελ), Άλο, Σόρσα (78' Μάνστρομ), Σιούλερ, Λοντ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ