2014-08-06 23:18:35
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΝΟΥΝ... ΦΑΒΟΡΙ ΤΗ ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ!
Δύο είναι τα… σίριαλ που απασχολούν το φετινό καλοκαίρι τον Ολυμπιακό. Αυτό του Άλαν Πουλίδο της Τίγκρες και εκείνο του Κώστα Μανωλά και του πιθανού προορισμού του μακριά από το Λιμάνι.

Η ροή των δημοσιευμάτων από τη γειτονική Ιταλία είναι συνεχής. Έτσι μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κώστα Μανωλά να ταξιδεύει στην Ιταλία για λογαριασμό της Γιουβέντους – ταξίδι που διαψεύστηκε από τον Ολυμπιακό και τον μάνατζέρ του, όπως σας ενημερώσαμε– κι εκείνα που τον ήθελαν να βρίσκεται στ...ο «στόχαστρο» των ρωσικών Ντιναμό και Σπαρτάκ Μόσχας, που «προσφέρουν περισσότερα από τις ιταλικές» ήρθαν… νέα που δίνουν προβάδισμα πλέον στη Ρόμα!

Συγκεκριμένα στην Ιταλία γράφεται ότι η Γιουβέντους επιδιώκοντας να πείσει τον Ολυμπιακό να πει το «ναι» μαζί με τα χρήματα που προσφέρουν – και τα οποία δεν καλύπτουν τους ερυρθόλευκους - δίνουν ως αντάλλαγμα τον 22χρονο Δανό διεθνή ύψους 1, 96 μ. στόπερ Φρέντερικ Σόρενσεν, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα.

Πάντα σύμφωνα με τους Ιταλούς οι ερυθρόλευκοι αρνήθηκαν τη συγκεκριμένη πρόταση επιμένοντας στο ότι θέλουν περισσότερα χρήματα και τα οποία κυμαίνονται μεταξύ των «12 έως 15 εκ. ευρώ».

Κάπου εκεί… μπαίνει στο παιχνίδι το «προβάδισμα της Ρόμα που προσφέρει περισσότερα χρήματα από την Γιουβέντους».

Μάλιστα επισημαίνεται ότι οι «τζιαλορόσι» σε ενδεχόμενη πώληση του Μπενατιά θα έχουν και έξτρα χρήματα στη διάθεση τους για τον διεθνή αμυντικό των ερυθθρόλευκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ