2014-08-07 12:29:40
Φωτογραφία για Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης
Κριός Αρκετές θα ’ναι σήμερα οι επαγγελματικές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε, αλλά ευτυχώς έχετε επιλέξει τους κατάλληλους συμμάχους, ώστε να μην σηκώσετε όλα τα βάρη μόνοι σας. Καιρός να αναδείξετε τα ταλέντα σας χωρίς ενδοιασμούς. Προσοχή στις σχέσεις σας με τους Αιγόκερους σήμερα, γιατί η κακή επικοινωνία μπορεί να προκαλέσει αχρείαστες εντάσεις.

Ταύρος

Τα ερωτικά σας δεν κυλάνε ρόδινα τώρα, και γι’ αυτό μάλλον ευθύνεται η είσοδος ενός νέου προσώπου στη ζωή σας που, άθελά του ή ηθελημένα, ρίχνει λάδι στη φωτιά, στις πιο ακατάλληλες στιγμές. Αξιοποιήστε την κλίση σας σε έναν ορισμένο τομέα, εμβαθύνοντας κυρίως στο επαγγελματικό σας συμφέρον (και λιγότερο στο συναισθηματικό).

Δίδυμος

Ο αυθορμητισμός σας σήμερα είναι το κλειδί στην επιτυχία των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Σταματήστε να σκέφτεστε υπερβολικά αυτό που θέλετε να κάνετε, και απλώς κάντε το, χωρίς πολλές κουβέντες. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας, που σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε, φτιάχνοντας κάτι από την αρχή. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο.


Καρκίνος

Η Αφροδίτη σας βάζει σε ερωτικές περιπέτειες, όχι απολύτως ανώδυνες. Μην ανοίγεστε και μη δίνετε υποσχέσεις σε άτομα που κανείς δεν σας εγγυάται ότι θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας. Τα πάντα σήμερα θέλουν αυστηρό μέτρο. Αλλαγές σας περιμένουν στα εργασιακά σας, που όμως δεν θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα.

Λέων

Επιτέλους απελευθερώνεστε από μία παράλογη δέσμευση και αρχίζετε να ατενίζετε τον κόσμο με αισιοδοξία. Μην αφήσετε κανέναν να σας κρατήσει πίσω, ειδικά αν με τα λόγια ή τις πράξεις του σας θέτει περιορισμούς στον ερωτικό τομέα. Οι ατυχείς συναντήσεις είναι κάτι αναπόφευκτο, επομένως δεχτείτε τες με ψυχραιμία και μην τους δίνετε υπερβολική σημασία.

Παρθένος

 Έντονη η κινητικότητα των επαγγελματικών σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σας συμφέρει να πείτε ναι στην πρώτη πρόταση που θα σας φανεί ελκυστική. Κάντε υπομονή και συμπεριφερθείτε λίγο πιο πονηρά απ’ ό, τι συνηθίζετε. Έχετε από κοντά τους Υδροχόους. Θα σας φανούν πολύ χρήσιμοι στα πρακτικά σας θέματα.

Ζυγός

Μη δώσετε σήμερα σε μια διαμάχη που ξεσπάει από το πουθενά, περισσότερη αξία απ’ όση της πρέπει. Ρίξτε νερό στο κρασί σας και προσπαθήστε να μη γίνετε αντιπαθητικοί σε άτομα που σας ασκούν εξουσία. Ομαλότητα φέρνει η Αφροδίτη στα ερωτικά σας, παροτρύνοντάς σας να αξιοποιήσετε ένα κρυφό σας ταλέντο για να τη διατηρήσετε.

Σκορπιός

Η αδυναμία σας σε ένα συγκεκριμένο άτομο απειλεί να θολώσει την κρίση σας, γι’ αυτό κάντε ό, τι μπορείτε για να την περιορίσετε. Δεν είναι όλες οι στιγμές κατάλληλες για “αγάπες”, Σκορπιοί. Σήμερα η αντικειμενικότητά σας θα παίξει κυρίαρχο ρόλο. Προσοχή στις γραφειοκρατικές και τις υπόλοιπες τεχνικές σας υποχρεώσεις.

Τοξότης

Οι επαγγελματικές εντάσεις σήμερα δεν είναι κάτι που πρέπει να σας φοβίσει, αλλά κάτι που πρέπει να αξιοποιήσετε για να αναδείξετε μία ιδέα ή άποψη. Ο ανταγωνισμός λειτουργεί τώρα προς όφελός σας. Άνοδος στα οικονομικά σας. Αρκετά στερηθήκατε – καιρός να δώσετε στον εαυτό σας λίγα πράγματα παραπάνω απ’ ό, τι συνήθως.

Αιγόκερως

Η εξέλιξη των επαγγελματικών σας τώρα εξαρτάται από τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε και όχι από τη βοήθεια που θα λάβετε. Μην μασάτε με τα τεχνικά εμπόδια, ρισκάρετε παραπάνω και θα βγείτε κερδισμένοι. Προσοχή στις κουβέντες που ανταλλάσσετε με έναν πληγωμένο σύντροφο ή φίλο. Καλύτερα να φιλτράρετε την αλήθεια προτού τη μοιραστείτε με τους άλλους.

Υδροχόος

Μην παραιτηθείτε από έναν ερωτικό στόχο ή από κάποιο ήδη υπάρχον ειδύλλιο, αν δεν είστε σίγουροι ότι εξαντλήσατε κάθε πιθανότητα να φέρετε την κατάσταση στα μέτρα σας. Μην υποτιμάτε τη δύναμή σας να φέρετε την αλλαγή. Σταθερά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, παρά τις προσπάθειες ορισμένων να σας υπονομεύσουν.

Ιχθύς

Η επικοινωνία σας με ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας αποκαθίσταται και οι ρυθμοί σας επανέρχονται σε φυσιολογικά επίπεδα. Μην ανακινήσετε μία κόντρα χωρίς λόγο, περιμένετε μέχρι οι συνθήκες να σας ευνοούν. Εμπιστευτείτε τους Ζυγούς τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ξέρουν καλά προς τα πού σας οδηγούν.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ