2014-08-07 13:45:39
Φωτογραφία για «ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΑΝΩΛΑ»
Η ομάδα που θα καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και όχι αυτή που θα επιλέξει ο Κώστας Μανωλάς θα κάνει δικό της τον παίκτη, όπως δήλωσε σε ιταλική ιστοσελίδα ο μάνατζερ Θεόφιλος Καρασαββίδης.

Ο Καρασαββίδης μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα για το ενδιαφέρον Ρόμα και Γιουβέντους για τον διεθνή αμυντικό των ερυθρόλευκων.

«Δεν είναι θέμα επιλογής μεταξύ των δύο ομάδων. Η μεταγραφή θα εξαρτηθεί από το ποια ομάδα θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για να πάρει τον παίκτη. Η τιμή είναι γύρω στα 15 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που είναι μεν σημαντικό, αλλά μιλάμε για έναν πολύ ικανό αμυντικό που ταυτόχρονα είναι νεαρός σε ηλικία», τόνισε.

Ερωτηθείς αν θεωρεί πως ο 23χρονος άσος θα «πιάσει» στη Serie A, απάντησε: «Ο Μανωλάς έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση τα τελευταία χρόνια. Εξαρτάται, βέβαια, πώς θα προσαρμοστεί ένας παίκτης στην ιταλική λίγκα, καθώς πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν καταφέρει να αποδώσουν εκεί».

Τέλος, μίλησε και για τον Βασίλη Τοροσίδη. «Είχα μιλήσει μαζί του πρόσφατα και μου είχε πει πως θέλει να μείνει, γιατί νιώθει καλά στη Ρόμα», ανέφερε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ