2014-08-07 15:37:32
Φωτογραφία για Γάζα: μήπως είχε και ο ισραηλινός στρατός μεγάλες απώλειες;
Λέγεται ότι το πρώτο θύμα στον πόλεμο είναι η αλήθεια. Η αλήθεια για τα γεγονότα, αλλά προπαντός η αλήθεια για τους αριθμούς, οι οποίοι δεν έχουν ποτέ καμία σχέση με την πραγματικότητα. 

Τείνω να πιστέψω ότι οι στρατιωτικοί δεν ξέρουν να μετράνε, ειδικά αυτοί της σιωνιστικής οντότητας, οι οποίοι μπορούν να φουσκώσουν τους αριθμούς έως και 6 εκατομμύρια, όταν τους βολεύει (βλέπε φωτογραφίες παρακάτω), ή όταν τους εξυπηρετεί, να τους μειώσουν σε σχεδόν τίποτα, αλλά ποτέ στο μηδέν, γιατί χρειάζεται πάντα ένα μικρό κομμάτι για να κλάψουν στα σπίτια και για εκδίκηση αργότερα.

New York Times, 1 Μαΐου, 1920

Chicago Tribune 1921

http://balder.org/judea/Six-Million-140-Occurrences-Of-The-Word-Holocaust-And-The-Number-6,000,000-Before-The-Nuremberg-Trials-Began.php

Χθες δημοσίευσα ένα άρθρο που μιλά για 500 θύματα μεταξύ των ισραηλινών στρατιωτών στη Γάζα . Οφείλω να ομολογήσω ότι δίστασα να το κάνω γιατί δεν είχα βρει άλλες πηγές. Αλλά μου φαινόταν πιθανό, πρώτον λόγω της μαρτυρίας ενός Ισραηλινού στρατιώτη, που δημοσιεύσα στις 30 Ιουλίου, στη συνέχεια, λόγω των πολλών συλλήψεων στρατιωτών που προκαλούσαν διαρροές σχετικά με την πραγματικότητα του τι συνέβαινε στη Γάζα.


Και ο φίλος μας ο Foxhound ήρθε στη διάσωσή μου (και εμείς, όπως ο Calvi, έχουμε τους ειδικούς μας, αλλά εκείνοι είναι σοβαροί). Εδώ είναι τι μας είπε:

«Ας επιστρέψουμε στις πληροφορίες μας, μεταξύ άλλων για τους 500 Ισραηλινούς στρατιώτες που  πιθανότατα σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν. Όπως γνωρίζετε, η αιχμή του δόρατος της IDF είναι ο τεθωρακισμένoς στρατός, αλλά το Merkava  -παρά τις προστασίες του, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος Trophy-   φαίνεται να είναι πολύ ευάλωτο, αν  σε περίπτωση περιλαμβάνει τις ακόλουθες πληροφορίες:

http://french.irib.ir/info/moyen-orient/item/335675-isra%C3%ABl-un-r%C3%A9giment-de-la-brigade-golani-arr%C3%AAt%C3%A9

http://www.huffingtonpost.com/2014/08/03/israel-withdraws-troops-gaza_n_5645981.html

Βλέπουμε καλά ότι υπάρχει κάτι που δεν πάει καλά, ιδιαίτερα όταν γνωρίζουμε ότι η ισραηλινή ιστοσελίδα Debka μιλάει για αμφισβητούμενο απολογισμόι.

Συμπερασματικά, φαίνεται ότι βρισκόμαστε σε πολύ σημαντικότερο απολογισμό ισραηλινών απωλειών από ό τι νομίζει ο καθείς.  

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες είναι εδώ σε αυτό το φόρουμ:

http://www.russiadefence.net/t3300-israelipalestinian-conflict

Σε αυτή τη φωτογραφία βλέπουμε ένα άρμα μαης Merkava IV που καταστράφηκε από αντιαρματικό πύραυλο.

Εδώ ένα άλλο που πιθανότατα καταστράφηκε από IED.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο ισραηλινός στρατός επιβιβάστηκε σε άσχημη γαλέρα.

Τα παραπάνω στοιχεία δεν φαίνονται καθόλου υπερβολικά.

Όπως πάντα, πρέπει να βάλουμε έναν πολλαπλασιαστή στους αριθμούς που δίνονται από αυτόν που έχει κάθε συμφέρον να ελαχιστοποιήσει τον αριθμό των νεκρών .

http://reseauinternational.net/gaza-larmee-israelienne-boit-tasse/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ