2014-08-07 21:48:24
Φωτογραφία για Αλέξης Κούγιας: Το Αιγάλεω είναι η ομάδα μου... Στην Παναχαϊκή συνεχίζω υποχρεωτικά
Ο Αλέξης Κούγιας, ως πρόεδρος του Αιγάλεω, έδωσε το παρών στην «πρώτη» της αθηναϊκής ομάδας την περασμένη Δευτέρα. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή και πρόεδρος του Αιγάλεω, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της αθηναϊκής ομάδας, είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι...«το Αιγάλεω είναι η ομάδα μου. Στην Παναχαϊκή συνεχίζω υποχρεωτικά, επειδή έχω τις μετοχές της...»!

Ο Αλ. Κούγιας (που σημειωτέον, εμφανίστηκε στην "πρώτη" του Αιγάλεω με μπλούζα της Θύρας 12, των οργανωμένων της ομάδας) μιλώντας στους παίκτες του Αιγάλεω, υπογράμμισε: «Κάποιοι νομίζουν πως επειδή το Αιγάλεω έφθασε στον πάτο, έπαψε να είναι Αιγάλεω.

Όμως, μόνο και μόνο αυτό που βλέπετε εδώ και που στον ίδιο χώρο πριν μερικά χρόνια η ομάδα έβγαινε Ευρώπη, καταλαβαίνετε τι σας επιβάλει να κάνετε. Σε κάθε παιχνίδι που θα παίζουμε από εδώ και πέρα, είτε φιλικό είναι είτε επίσημο, εγώ θα είμαι παρών. Σε κάθε παιχνίδι το έργο θα είναι πολεμικό. Δεν έχουμε δικαίωμα ούτε για ισοπαλία στα φιλικά. Για μένα αυτή είναι η ομάδα μου.

Είμαι υποχρεωμένος να έχω τις μετοχές κάποιας άλλης ομάδας, αλλά η ομάδα μου είναι αυτή. Είναι η ομάδα της γειτονιάς μου και που αγαπάω από μικρός και θα πρέπει να ξέρετε πως από εδώ και πέρα θα γίνει κόλαση. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπο».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ