2014-08-07 22:25:29
Φωτογραφία για ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ... ΜΑΝΩΛΑ
H επικείμενη πώληση του διεθνούς Μαροκινού στόπερ της Ρόμα, Μεχντί Μπενάτια, ρυθμίζει τις εξελίξεις και για τον Κώστα Μανωλά.

Τις τελικές τους αποφάσεις για τον αντί-Μπενάτια είναι έτοιμοι να πάρουν στη Ρόμα. Ο διεθνής σέντερ μπακ πρόκειται να παραχωρηθεί με ένα αρκετά μεγάλο ποσό σε άλλον σύλλογο (ίσως και στην Γιουνάιτεντ που έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του) και οι Ρωμαίοι ετοιμάζονται για τη... διάδοχη κατάσταση. Έχουν ήδη μιλήσει με τον Κώστα Μανωλά με την υπόθεση να μην... προχωράει όμως λόγω του οικονομικού σκέλους, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Η διαφορά της Ρόμα με τον Ολυμπιακό παραμένει αρκετά μεγάλη. Το βράδυ της Πέμπτης στην ιταλική ομάδα υπήρξε νέα μεταγραφική σύσκεψη με αφορμή αυτό το θέμα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Εκτός από το όνομα του Μανωλά (που έπεσε ξανά στο... τραπέζι) στις επιλογές της υπάρχουν οι Μάρκο Μπάσα (της Λιλ) και Βλαντ Κίρικες της Τότεναμ. Μάλιστα έχουν γίνει επαφές και για τον Μπάσα.

Η Ρόμα από μέρους της ανεξαρτήτως το πόσο θα επιμείνει ή όχι για τον Μανωλά δεν αναμένεται να φτάσει στα χρήματα που ζητάει ο Ολυμπιακός και ας δίνει πιο πολλά από την Γιουβέντους. Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να... ανέβει πιο ψηλά όμως σίγουρα όχι στα 12-15 εκατ. ευρώ που θέλουν οι πρωταθλητές Ελλάδας για να δώσουν το... "ΟΚ" για τη μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ