2014-08-08 19:57:45
Φωτογραφία για Στην Κιβωτό της Αγάπης τα έσοδα από τις πωλήσεις των συλλεκτικών αφισών του 33ου Επετειακού Φεστιβάλ Πάτρας - Θεσμός Αρχαίου Δράματος
Κυκλοφόρησαν τα χρηστικά τρίπτυχα προγράμματα του 33ουΕπετειακού Φεστιβάλ Πάτρας του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων με πληροφορίες και τις ημερομηνίες των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του φεστιβάλ το φετινό καλοκαίρι αλλά και το ερχόμενο φθινόπωρο.

Μάλιστα στο πρόγραμμα εκδηλώσεων που ήδη ξεκίνησαν με μεγάλη επιτυχία, προστέθηκαν ακόμη δύο και είναι οι θεατρικές παραστάσεις «Αντιγόνη» του Σοφοκλή από τον Οργανισμό Ελληνικού Θεάτρου Αιχμή με την Φωτεινή Φιλοσόφου που θα παιχθεί στο πλαίσιο του 33ουΦεστιβάλ Πάτρας στις 3, 4 και 5 Οκτωβρίου 2014 στο θέατρο Πάνθεον και «Η Απολογία του Σωκράτη» με τον Γιάννη Μόρτζο που θα παρουσιαστεί στο θέατρο Πάνθεον στις 18 και 19 Οκτωβρίου.

Ακόμα είναι έτοιμες και θα διατίθενται προς 3 ευρώ η καθεμία, στο κοινό οι συλλεκτικές αφίσες του 33ου Επετειακού Φεστιβάλ Πάτρας που είναι αφιερωμένο στην μνήμη του ιδρυτή του Ανδρέα Δ. Ανδριόπουλου. Τα έσοδα από την πώληση των αφισών που δείχνουν μία λευκή θεατρική μάσκα από την οποία κυλά ένα δάκρυ, θα διατεθούν για την ενίσχυση του ιδρύματος της Πάτρας «Κιβωτός Αγάπης, γαλήνη αναπήρων παιδιών».


Το 33ο Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και έχει για μέγα χορηγό την Πατρινή εταιρεία ετοίμων ανδρικών ενδυμάτων Dur ΑΕ (Natural Behaviour).

Επίσης στην είσοδο του Αρχαίου Ωδείου έχουν τοποθετηθεί διακριτικά σε σταντ φωτογραφίες από παλαιότερες παραστάσεις του Φεστιβάλ Πάτρας που δείχνουν σπουδαίους ηθοποιούς που πέρασαν από την Αχαική πρωτεύουσα και φιλοξενήθηκαν στο Φεστιβάλ του Ανδρέα Ανδριόπουλου όπως η Μαίρη Αρώνη, η Τζένη Καρέζη, ο Νίκος Τζόγιας, ο Σωτήρης Μουστάκας, ο Θύμιος Καρακατσάνης, κ.α.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ