2014-08-08 20:26:07
Φωτογραφία για ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ... DEAL ΜΕ ΜΑΝΩΛΑ
Η Γιουβέντους προσπαθεί να ξαναμπεί δυναμικά στο... κόλπο για τον Μανωλά και το "gazzetta.gr" παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το τι προσφέρει η Ιταλική ομάδα σε μία υπόθεση που ρόλο-κλειδί συνεχίζει να παίζει ο Ραϊόλα.

Οριστική συμφωνία Γιουβέντους-Ολυμπιακού για τον Κώστα Μανωλά δεν υπάρχει ακόμα. Οι Ιταλοί όμως κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να πετύχουν το deal και να κάνουν δικό τους τον παίκτη, αισιοδοξώντας πως τα επόμενα 24ωρα θα τα καταφέρουν. Οι Γιουβεντίνοι είναι αυτοί που δείχνουν να θέλουν πιο πολύ από κάθε άλλη ομάδα του Καμπιονάτο τον παίκτη και έτσι κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Πλέον έχουν ανέβει στα 11 εκατ. ευρώ προτείνοντας να κάνουν αποπληρωμή του ποσού μέσα σε δύο χρόνια και παράλληλα προσφέροντας και έναν με δύο παίκτες ως ανταλλάγματα. Ο Ολυμπιακός που έχει ορίσει -πάντα σύμφωνα με τις ιταλικές πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα- ως τιμή τα 12 με 15 εκατ. ευρώ μπορεί να πέσει λίγο πιο χαμηλά αλλά δεν του αρέσουν οι ποδοσφαιριστές που προτείνει η Γιουβέντους.

Οι επαφές δεν έχουν σταματήσει. Η Γιουβέντους συνεχίζει να πρεσάρει για να ολοκληρώσει την μεταγραφή. Πρόσωπο-κλειδί στις διαπραγματεύσεις αυτές, όπως και σε όλες τις συζητήσεις με συλλόγους από την Ιταλία, είναι ο Μίνο Ραϊόλα. Ο πασίγνωστος ατζέντης που βοηθάει τους ερυθρόλευκους σε ουκ ολίγα μεταγραφικά ζητήματα και ο οποίος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και σε αυτήν την υπόθεση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ