2014-08-08 21:58:30
Φωτογραφία για Ερντογάν σε γυναίκα δημοσιογράφο: Είσαι ξεδιάντροπη!
Με μερίδα των τουρκικών ΜΜΕ τα έβαλε για μια ακόμα φορά ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπολύοντας αυτή τη φορά επίθεση εναντίον της δημοσιογράφου Αμπερίν Ζαμάν, την οποία στόλισε κανονικά.

Κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης την Πέμπτη στη νότια Τουρκία, ο Ερντογάν δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την δημοσιογράφο «ξεδιάντροπη» και «στρατευμένη».

Αφορμή γι’ αυτή τη δημόσια επίθεση στάθηκε η συνέντευξη που πήρε η Ζαμάν την περασμένη Τετάρτη από τον Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου, και η συγκεκριμένα η ερώτηση για το αν μπορεί τελικά η μουσουλμανική κοινωνία να αντιταχθεί στις αρχές.

Αμέσως η Ζαμάν μπήκε στο στόχαστρο των φιλοκυβερνητικών που την έκαναν φύλλο και φτερό στο Twitter, με τα επικριτικά σχόλια εναντίον της να δίνουν και να παίρνουν.

Φυσικά και ο ίδιος ο Ερντογάν δεν δίστασε, παρά το αρνητικό σε βάρος του κλίμα να ηγηθεί της… υβριστικής εκστρατείας εναντίον της δημοσιογράφου.


«Είσαι αναίσχυντη, στρατευμένη γυναίκα μεταμφιεσμένη με την ιδιότητα της δημοσιογράφου. Κατανόησε τη θέση σου. Σου έδωσαν ένα στυλό και γράφεις μια στήλη σε μια εφημερίδα και μετά σε προσκαλούν σε ένα κανάλι που ανήκει στον όμιλο μέσων ενημέρωσης Dogan και προσβάλλεις μια κοινωνία που αποτελείται 99% από μουσουλμάνους», είπε.

Κάλεσε τέλος την ίδια και τον Κιλιτσντάρογλου να συνεχίσουν την ίδια τακτική, αφού όπως είπε «γι’ αυτό το λόγο δεν πρόκειται αυτή η χώρα να σας εκλέξει ποτέ ως κυβέρνηση».

Ο όμιλος Dogan κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο των ΜΜΕ στην γειτονική χώρα και ο ιδιοκτήτης του ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Ερντογάν και στον ίδιο.

Πηγή: Star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ