2014-08-09 13:25:15
Φωτογραφία για ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΕΜΠΡΟΝ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Λεμπρόν Τζέιμς γύρισε στο Κλίβελαντ και στην εκδήλωση για την επιστροφή του, επικράτησε πανζουρλισμός, καθώς περισσότεροι από 25.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για να τον αποθεώσουν. Φυσικά και εκείνος είπε στο κοινό όσα ήθελε ν' ακούσει.

Περασμένα ξεχασμένα για τον Λεμπρόν Τζέιμς. Η οργή και ο θυμός που υπήρχαν για το γεγονός ότι είχε μετακομίσει στους Μαϊάμι Χιτ ανήκουν πλέον οριστικά στο παρελθόν.

Στην εκδήλωση που έγινε για την επιστροφή του, ο τέσσερις φορές MVP του πρωταθλήματος γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο. Φρόντισε δε να ..."φτιάξει" τους οπαδούς της ομάδας του περισσότερο με τα λεγόμενά του.

"Κάποιος με ρώτησε αν είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου. Εγώ το σκέφτηκα και είπα μέσα μου... 'Πώς να μην είμαι; Γύρισα στην ομάδα μου, στην πόλη μου'. Σας αγαπώ όλους. Επέστρεψα".

Αργότερα, στη συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για τους στόχους του με το Κλίβελαντ, αναφέρθηκε στον νέο του προπονητή, Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να παίξει με τον Κέβιν Λαβ.


"Θέλω να πανηγυρίσω ένα πρωτάθλημα με τους Καβαλίερς, είναι ο στόχος μου και θα αποτελέσει το μεγαλύτερό μου επίτευγμα. Αλλά ας μην πετάμε στα σύννεφα. Στο ρόστερ υπάρχουν αρκετά άπειρα παιδιά που θα πρέπει να τους διδάξω κάποια πράγματα, να ηγηθώ και να τους εμπνέω. Θέλει χρόνο.

Είδα όλα τα βίντεο του Ντέιβιντ Μπλατ από τα παιχνίδια του με την Μακάμπι. Πρέπει να μάθω πως θα ταιριάξω στα σχέδια του και νομίζω ότι μπορώ.

Θα χαρώ πολύ αν έρθει ο Λαβ στην ομάδα. Έχει πολύ υψηλό μπασκετικό IQ και αυτό είναι που με νοιάζει, όχι οι μέσοι όροι του. Αν έρθει, θα αποτελέσει σπουδαίο κομμάτι στο παζλ της ομάδας μας".

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ