2014-08-09 14:02:08
Φωτογραφία για Όσο υπάρχουν άνθρωποι, ελπίζουμε…
Την ώρα που οι φωνές διαμαρτυρίας πληθαίνουν στο Νοσοκομείο Λαμίας από τους ανθρώπους που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση, και ενώ περιμένουμε τη δημοσίευση της προκήρυξης για την κάλυψη δύο θέσεων στο τμήμα, ήρθε μια πράξη ανθρωπιάς να δώσει κουράγιο στα 36 άτομα που υποβάλλονται εκεί σε αιμοκάθαρση.

Το παρακάτω κείμενο έστειλε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα ο συνάδελφος, Σπύρος Σγαντζούρης που υποβάλλεται και ο ίδιος στη συγκεκριμένη δοκιμασία, ως ελάχιστο ευχαριστώ στην ανώνυμη δωρήτρια από την Ανθήλη που πρόσφερε αυγά ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα για τη ζωή τους.

Το κείμενο

«Κι όμως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι!!! Μπορεί όλα να πηγαίνουν κατά ..διαβόλου, τα τελευταία χρόνια η μιζέρια να κυριαρχεί και η φτώχεια στον Ελληνικό λαό , όμως πολλοί από τους συνανθρώπους μας έχουν ακόμη περισσεύματα.. ψυχής! Ο λόγος για μία κυρία από την Ανθήλη, που δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει η ίδια το γεγονός κρατώντας για τον περισσότερο κόσμο την ανωνυμία της, η οποία έδωσε δωρεάν 300 περίπου αυγά για τους δοκιμαζόμενους νεφροπαθείς της Κλινικής Λαμίας
. Ως ελάχιστο "ευχαριστώ" για την πολύ ευγενική και αξιέπαινη πράξη της η Συντονιστική Επιτροπή των Αιμοκαθαιρούμενων στην κλινική Λαμίας (36 άτομα που υποβάλλονται εκεί σε αιμοκάθαρση) συγχαίρει την εν λόγω κυρία και της εύχεται όλα να πάνε ρόδινα στη ζωή της με τη βοήθεια του Θεού! Οι νεφροπαθείς της κλινικής Λαμίας τονίζουν με νόημα πως, σε πείσμα πολλών .."υπάρχουμε" και θα είμαστε στις επάλξεις ,παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε ,με πολλούς και διαφόρους τρόπους.. Γιατί η αγάπη και η στήριξη της κοινωνίας σε μας (όχι της πολιτείας) πρέπει και οφείλουμε να γυρίζει πάλι στην κοινωνία!!!! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!!

*Στην κλινική Λαμίας αυτη τη στιγμή είναι 7-8 περίπου νεφροπαθείς ηλικιωμένοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, όμως έχουν την… υπερηφάνεια τους παρά το γεγονός ότι βρίσκονται μέρα παρά μέρα στο κρεβάτι του πόνου. Αξίζουν την συμπαράσταση μας ,ακόμη και για τα απολύτως απαραίτητα. Από τη μεριά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βοηθήσουμε... Περιμένουμε και τη δική σας ανταπόκριση...»
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ