2014-08-09 16:57:06
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει την αισχροκέρδεια κάποιων ταβερνών σε γνωστό νησί
Αγαπητό tromaktiko,

Είμαι διακοπές σε νησί του Αιγαίου και συγκεκριμένα στην Τήνο. Όμορφο νησί με καλές παραλίες εξυπηρετικούς ανθρώπους, αλλά ο κανόνας έχει εξαίρεση... Τα περισσότερα καταστήματα έχουν καλές τιμές, οι ταβέρνες επίσης, υπάρχουν όμως ταβέρνες σε μερικά χωριά παραθαλάσσια, που οι τιμές τους ανήκουν προ της κρίσης. Ίσως οι υπεύθυνοι να θεωρούν ότι σου προσφέρουν το κάτι καλύτερο, το τέλειο και έτσι η τιμή διαμορφώνεται υψηλά.

 Παράδειγμα μία σαλάτα, που φέρει το όνομα του καταστήματος που αποτελείται από μία ντομάτα κομμένη, κομματάκια λεπτά κολοκυθιού, και λίγο λάδι (8,5 ευρώ)!

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις τιμές εκ μέρους των ντόπιων και ξένων καταστηματαρχών για να μπορέσουν να κρατήσουν τον εσωτερικό τουρισμό, διότι εάν φύγουμε δυσαρεστημένοι δεν θα πάμε ξανά στο νησί που θα κρατήσει μόνο τον θρησκευτικό τουρισμό, με συνέπεια την ερήμωση του νησιού και την οικονομική ύφεση των κατοίκων της.


Τι πρέπει να συμβεί; Να αναλάβουν τα γραφεία τουρισμού να κλείνουν συμφωνίες με τα ξενοδοχεία σε τιμές των 15 ευρώ το δωμάτιο και μενού 10 ευρώ, για να βάλουμε μυαλό; Πρόθεσή μου δεν είναι η δυσφήμιση του νησιού, αλλά η περιφρούρηση των λίγων από τους πολλούς. Γίνονται μεγάλες προσπάθειες από ντόπιους και ξένους για την διαφήμιση των προϊόντων του νησιού, θα είναι λάθος μερικοί να το δυσφημίζουν και οι τόσοι κόποι να πάνε χαμένοι.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο τηλέφωνο 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ