2014-08-10 01:10:51
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ Ο ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ
Το πρώτο τους φιλικό για τη φετινή περίοδο έδωσαν την Παρασκευή οι Εφηβοι του Ολυμπιακού στα Χάνια του Πηλίου, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους.

Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου αντιμετώπισαν τον Προμηθέα και νίκησαν με 2-1 χάρη σε γκολ των Κολτσίδα και Θυμιανού. Φυσικά σημασία στα ματς προετοιμασίας δεν έχει το σκορ, αλλά η εμφάνιση της ομάδας και κατά πόσο... «βγαίνουν» στο γήπεδο αυτά που δουλεύουν αυτές τις ημέρες οι ερυθρόλευκοι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε αλλά σίγουρα η ομάδα έχει αρκετή δουλειά ακόμη μπροστά της για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Πάντως οι μικροί έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο και η ομάδα είχε την ευκαιρία να... ξεμουδιάσει παράλληλα και από τις συνεχόμενες καθημερινές διπλές προπονήσεις στο Πήλιο.

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και αγωνίστηκαν οι Γαβαλάς, Μπέτσας, Αγιώτης, Ρέτσος, Φουάσης, Χρήστου, Λάμπρου, Νταί, Κουγιός, Τσιλίκης, Σκαφίδας, Μπάρκας, Βερβερής, Πριόνας, Θυμιανός, Νικολάου, Κεφαλιανός, Χελάς, Κηπουρός, Σπυριδάκης, Δερμιτζάκης και Κολτσίδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ