2014-08-10 11:07:10
Φωτογραφία για ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ Ο... ΑΦΕΛΑΪ!
Από τη στιγμή της είδησης για τον ερχομό του Αφελάι στον Ολυμπιακό, ήταν απίστευτος ο... χαμός που έγινε, τόσο στα social media, όσο και στις ιστοσελίδες που σχολιάζουν οι αναγνώστες κάτω από τα θέματα Σχόλια από τους... φαπωμένους της Σταντάρ που τους προβληματίζει και η... Μίντιλαντ, σχόλια από τους... απογοητευμένους του βορρά, σχόλια και από τα παιδιά της... υπερδύναμης της football league του... Τίγρη.

Όλοι, μα όλοι, είχαν ψάξει το... ιστορικό του παίκτη, τους τραυματισμούς που είχε, τις συμμετοχές και τα γκολ! Σιγά ρε παιδιά, και η ομάδα σας να είχε πάρει τον παίκτη δε θα το ψάχνατε τόσο!

Και εκεί που περίμεναν μπας και γίνει τίποτα και δε βγουν καθαρές οι εξετάσεις του παίκτη, να οι τίτλοι στα ΜΜΕ : "Ταύρος ο Αφελάι" , "Σιδερένιος ο Αφελάι", "Όλα καλά με Αφελάι".

Απελπισία... μαύρη σε όλους τους απέναντι που έψαχναν να βρουν πόσα γκολ έβαλε στα τελευταία 2... χρόνια, όχι 3 ή 4, 2 είπαμε... γιατί έτσι συμφέρει!


Κατανόηση λοιπόν σε αυτούς που βλέπουν τον Ολυμπιακό να έχει ξεφύγει... έτη φωτός, να φέρνει στην Ελλάδα Αμπιντάλ και Αφελάι τη στιγμή που... νόμιζαν ότι κοροϊδεύουν λέγοντας ότι ο Μαρινάκης το πολύ πολύ να φέρει κανέναν δανεικό.

Το χειρότερο απ'όλα γι'αυτούς όμως είναι ότι... υπάρχει και συνέχεια και το γνωρίζουν. Αν και στην περίπτωση του επιθετικού, όλο και κάτι θα βρουν να πουν... Ακόμα και αν αυτός είναι ο Μήτρογλου που έχει στήσει μαζί τους ατελείωτα πάρτι...

Καλά... μπάνια παιδιά, τα υπόλοιπα στο γήπεδο! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η σειρά ROG επιστρέφει στην AMD
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η σειρά ROG επιστρέφει στην AMD
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ