2014-08-10 17:34:08
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟ «23» ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Ο ΒΕΡΜΑΕΛΕΝ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο Τόμας Βερμάελεν παρουσιάστηκε σήμερα και επίσημα από την Μπαρτσελόνα και πλέον ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός είναι έτοιμος να τεθεί στην διάθεση του προπονητή των «μπλαουγκράνα», Λουίς Ενρίκε.

Ο Βέλγος ολοκλήρωσε και τυπικά την μεταγραφή του από την Άρσεναλ στην Μπαρτσελόνα, η οποία θα κοστίσει στην ομάδα της Βαρκελώνης 10 εκατομμύρια ευρώ συν άλλα πέντε με κάποια μπόνους.

Ο Βερμάελεν υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους Καταλανούς μέχρι το τέλος της σεζόν 2018-19 και στους "μπλαουγκράνα" θα φορά την φανέλα με το νούμερο «23».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι ένα όνειρο και μια πρόκληση. Δεν μπορώ να περιμένω να προπονηθώ και να παίξω με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, το οποίο θα με κάνει να βελτιωθώ. Η Μπαρτσελόνα είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου και δεν ήταν δύσκολο για εμένα να πάρω την απόφαση να έρθω εδώ. Θέλω να ξεκινήσω από το μηδέν και ελπίζω να έχω πολλά λεπτά συμμετοχής», δήλωσε ο Βερμάελεν.

Ακόμα, ο αμυντικός παραδέχτηκε ότι είχε έναν τραυματισμό στο Mundial, λόγω του οποίου δεν κατάφερε να προπονηθεί με την Άρσεναλ και χρειάζεται μερικές εβδομάδες μέχρι να επανέλθει σε φόρμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ