2014-08-11 00:29:31
Φωτογραφία για ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΑΠΟΛΙ... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ... ΤΕΤΑΡΤΗ !
Πως και πως περιμένουν το φιλικό του Θρύλου με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε οι οπαδοί της ομάδας.

Εκτός όμως από τους οπαδούς, δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν τον αγώνα, με διαφορετικούς... σκοπούς ο καθένας.

Κατ'αρχήν, η Νάπολι θα βρεθεί στο "Γ.Καραϊσκάκης" προκειμένου να... κατασκοπεύσει την ομάδα του Βαλβέρδε που θ'αντιμετωπίσει στα play offs του Champions League. Θα έρθει όμως μόνο γι'αυτό; Κάποιες πληροφορίες θέλουν τους Ναπολιτάνους να έχουν επαφή με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για το θέμα Μανωλά επί Ελληνικού εδάφους Στη συνέχεια, πολλοί θα είναι και οι σκάουτερς ξένων ομάδων που θα βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν παίκτες και των δύο ομάδων...

Για το τέλος, σας κρατήσαμε το καλύτερο. Καθόλου ευκαταφρόνητος αριθμός μάνατζερ θα βρεθεί στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Μπιλμπάο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κάποιοι απ'αυτούς δουλεύουν... σκληρά τις τελευταίες ώρες για να έρθουν στον Πειραιά πανέτοιμοι με σκοπό να προτείνουν επιθετικούς στον Ολυμπιακό. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός πληρώνει και το γνωρίζουν καλά αυτό... Ειδικά όταν υπάρχει διάθεση να επενδυθεί ποσό της τάξης των 5-6 εκ ευρώ (αν βρεθεί φυσικά κάτι που να αξίζει αυτά τα λεφτά).

Από τη μία στιγμή στην άλλη λοιπόν, μπορεί να προκύψει στον Ολυμπιακό επιθετικός που δεν έχει ακουστεί καν το όνομά του... Κρατήστε το αυτό! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ