2014-08-11 05:16:07
Φωτογραφία για Μικρά και εύκολα μυστικά για να δείτε το νούμερο της ζυγαριάς να μειώνεται...
Η γνωστή ρήση λέει «δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο» και ισχύει ακόμα και στην περίπτωση των κιλών Έτσι, ακολουθώντας κάποια μικρά και εύκολα μυστικά μπορείτε και εσείς το νούμερο της ζυγαριάς να μειώνεται.

Έρευνα του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια διαπίστωσε πως οι ιδιοκτήτες σκύλων που βγάζουν καθημερινά τα κατοικίδια τους βόλτα, σημειώνουν πολύ μικρά ποσοστά παχυσαρκίας. Οπότε αν έχετε σκύλο πάρτε τους δρόμους αλλά αν δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

Κοιμηθείτε περισσότερο:

 Όσοι άνθρωποι δεν κοιμούνται επαρκώς εκκρίνουν περισσότερο την ορμόνη γκρεκλίνη που προκαλεί το αίσθημα της πείνας. Παράλληλα εκκρίνουν λιγότερη λεπτίνη, την ορμόνη που προκαλεί το αίσθημα του κορεσμού, σύμφωνα με την Κραίγκ Σουίμερ, από το Ντάλας. Παράλληλα, οι νυσταγμένοι άνθρωποι τρώνε περισσότερους υδατάνθρακες και γλυκά επειδή ο οργανισμός τους αποζητά ενέργεια.


Ντυθείτε κομψά: Η κλινική ψυχολόγος Κέιτι Ρίκελ που ειδικεύεται σε θέματα βάρους τονίζει ότι όταν ένας άνθρωπος προσέχει την εμφάνιση του, σταδιακά οδηγείται στο να προσέξει και την απώλεια του περιττού βάρους προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα του.

Δύο μέρες χωρίς υδατάνθρακες: Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, οι γυναίκες που έκοψαν τους υδατάνθρακες για δύο μέρες την εβδομάδα, έχασαν κατά μέσο όρο τέσσερα κιλά σε σύγκριση με εκείνες που δεν το έκαναν και έχασαν μόλις δύο. Τις ημέρες που κόβονται οι υδατάνθρακες, καταναλώνονται άπαχες πρωτεΐνες και υγιεινά λίπη όπως το ελαιόλαδο.

 Επίσης το λάχανο, τα μανιτάρια, το μπρόκολο και οι ντομάτες μπορούν να αντικαταστήσουν το ψωμί, τα ζυμαρικά και τις πατάτες.

Απαγορεύονται τα ζαχαρούχα ποτά:

Ερευνητές συνέκριναν διαφορετικές στρατηγικές για την απώλεια βάρους σε μια ομάδα 810 ατόμων, μόνο εκείνοι που έκοψαν τα ζαχαρούχα ποτά παρουσίασαν στατιστικά σημαντική απώλεια βάρους.

Μην τρώτε έξω:

Οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Τορόντο διαπίστωσαν πως ο αριθμός των θερμίδων που έχουν τα γεύματα από 19 διαφορετικά εστιατόρια είναι 1.128. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι θερμίδες από ένα και μόνο πιάτο είναι περισσότερες από τον μέσο όρο που πρέπει να καταναλώνει κάποιος κάθε μέρα.

Χρησιμοποιείστε μικρότερα πιάτα:

Μια μελέτη του πανεπιστημίου του Κόρνελ διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που τρώνε σε μικρότερα πιάτα καταναλώνουν λιγότερες θερμίδες επειδή τα βλέπουν σαν ολόκληρα γεύματα.

Ημερολόγιο διατροφής:

Οι άνθρωποι που κρατάνε ένα ημερολόγιο διατροφής χάνουν κατά μέσο όρο εννέα κιλά τον χρόνο επειδή βλέπουν ακριβώς τι τρώνε και αυτό τους ταρακουνάει και τους κάνει να αλλάξουν τρόπο διατροφής.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ