2014-08-11 11:12:19
Φωτογραφία για Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας...
Κριός Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα, είναι να μείνετε αποστασιοποιημένοι απ’ όσους θέλουν να σας κλείσουν σε κλουβί, είτε για το καλό σας είτε για το δικό τους κέρδος. Η ελευθερία σας είναι το σημαντικότερο αγαθό. Οι Ζυγοί σας πλησιάζουν με ερωτικό κίνητρο, γι’ αυτό προετοιμαστείτε καταλλήλως από τώρα.

Ταύρος

Η συνεργασία είναι ο μοναδικός τρόπος να βγείτε απ’ το επαγγελματικό σας τέλμα, καθώς, απ’ ό, τι φαίνεται, δεν μπορείτε βασισμένοι μόνο στις δικές σας δυνάμεις να ξεφύγετε από τη δύσκολη θέση. Εμπιστευτείτε τους Κριούς. Προσοχή στις οικονομικές σπατάλες, ειδικά αν αυτές δεν εξυπηρετούν αμιγώς δικά σας συμφέροντα.

Δίδυμος

Μια διαπροσωπική κόντρα θα φέρει στην επιφάνεια ορισμένα άλυτα προβλήματα που, για καιρό, παριστάνατε ότι δεν βλέπατε. Μην κάνετε άλλο τα στραβά μάτια, Δίδυμοι, μιλήστε ωμά και άμεσα, και θα βγείτε κερδισμένοι. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας. Επιτέλους απαλλάσσεστε από ένα αχρείαστο βάρος, πρακτικό αλλά και ψυχολογικό.


Καρκίνος

Το μόνο που θα καταφέρετε με τις φωνές και τις εντάσεις, είναι να χαλάσετε τη ζαχαρένια σας. Υιοθετήστε πιο διπλωματικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τις διαφωνίες σας με σημαντικά άτομα. Η Αφροδίτη σας στρέφει σε μερικές ερωτικές επιλογές που είναι πιο τολμηρές από το συνηθισμένο. Πειραματιστείτε λίγο, δεν κινδυνεύετε από κάτι.

Λέων

Διευθετήστε άμεσα γραφειοκρατικές και άλλες εκκρεμότητες, γιατί αν δεν το κάνετε τώρα, θα βρουν τρόπο να τρυπώσουν στις βαλίτσες σας. Καλύτερα να μην έχετε πολλά μέτωπα ανοιχτά, αν αυτό που πραγματικά θέλετε, είναι η ηρεμία σας. Το ερωτικό φλερτ αυξάνεται, αλλά οι κίνδυνοι δεν είναι αμελητέοι. Πάρτε τις αναγκαίες προφυλάξεις.

Παρθένος

Διαχωρίστε τους φίλους από τους εραστές, όσο ομιχλώδες κι αν είναι το τοπίο των κοινωνικών σας επαφών. Δεν σας συμφέρει καθόλου να δημιουργείτε ψευδείς εντυπώσεις σε άτομα που έχουν συγκεκριμένο ρόλο στη ζωή σας. Ησυχία στα επαγγελματικά σας. Η κατάπαυση του πυρός σας βοηθάει να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά.

Ζυγός

Οι ισορροπίες των επαγγελματικών σας σχέσεων αλλάζουν, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κυνηγήσετε μία αύξηση ή κάποια προαγωγή, που μέχρι πριν λίγο οι συνθήκες δεν σας βοηθούσαν να διεκδικήσετε. Ο Άρης φέρνει εντάσεις στις φιλικές σας επαφές, αλλά η κατάσταση δεν θα εκτραχυνθεί περαιτέρω.

Σκορπιός

Μην υποτιμάτε τη διαίσθησή σας σήμερα, ιδίως σε ό, τι έχει να κάνει με τα ερωτικά σας. Οι λογικές συμβουλές των γύρω σας κάπου εδώ περιττεύουν, καθώς μόνο εσείς ξέρετε πώς σας συμφέρει να κινηθείτε. Μη βιαστείτε να απαντήσετε σε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο να κατασταλάξει.

Τοξότης

Σήμερα είναι η ιδανική μέρα να ξεβολευτείτε και να τερματίσετε μία κατάσταση που ναι μεν συνηθίσατε, αλλά στην πραγματικότητα έχει ελάχιστα να σας προσφέρει. Πιστέψτε στον εαυτό σας και κάντε το μεγάλο βήμα. Ο Δίας σας δίνει το θάρρος που χρειάζεστε για να διεκδικήστε περισσότερο χώρο στη ζωή ενός συγκεκριμένου ατόμου.

Αιγόκερως

Μην παίζετε με τις δυνάμεις και τις αντοχές σας, Αιγόκεροι, γιατί δεν είναι απεριόριστες και κατά βάθος το ξέρετε. Διοχετεύστε την ενέργειά σας στους ανθρώπους που την αξίζουν, χωρίς να κάνετε τις εκπτώσεις που συνηθίζατε στο παρελθόν. Σε καλή φάση τα οικονομικά σας. Εκμεταλλευτείτε την άνεσή σας για να ικανοποιήσετε μια μακροχρόνια ανάγκη.

Υδροχόος

Δεν λύνονται όλα τα προβλήματα ταυτόχρονα, Υδροχόοι, γι’ αυτό μην καταπιάνεστε με εκατό διαφορετικά πράγματα συγχρόνως. Δώστε έμφαση στα ερωτικά σας (ειδικά αν βρίσκεστε σε σχέση) και θα ακολουθήσουν όλα τα άλλα. Οι κουβέντες που θα ανταλλάξετε με τους Σκορπιούς σήμερα, θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία σας για τις επόμενες μέρες.

Ιχθύς

Μη σταθείτε τώρα σε λεπτομέρειες και τεχνικότητες, γιατί αυτό που μετράει, είναι μόνο η ουσία. Επιλύστε μία χαζή παρεξήγηση και φροντίστε να κρατήσετε τους τόνους σε πολιτισμένα επίπεδα. Η Αφροδίτη εντείνει την ερωτική προσέγγιση από την πλευρά των Ταύρων. Φερθείτε έξυπνα και μην κλείσετε πόρτες που ίσως φανούν ενδιαφέρουσες αργότερα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ