2014-08-11 12:18:37
Φωτογραφία για ΤΟ... «ΜΕΝΟΥ» ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΖΟΝΑΣ! *BINTEO*
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Ζόνας, παραμένει ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του 30χρονου φορ που έχει προταθεί στους ερυθρόλευκους.

Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης δύο επιθετικών, ο Ζόνας μπαίνει και πάλι γερά στο... «παιχνίδι» για τους πρωταθλητές Ελλάδας και σίγουρα πρόκειται για παίκτη με σπουδαίες παραστάσεις και καλή καριέρα στην πριμέρα ντιβιζιόν. Η διοίκηση της Βαλένθια έχει ενημερώσει τον Λατινοαμερικάνο επιθετικό πως δεν υπολογίζεται στα πλάνα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Ζόνας ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Προτεραιότητα του παίκτη είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε ευρωπαϊκή ομάδα και γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε απέρριψε όσες προτάσεις του έγιναν (και δεν ήταν λίγες, όπως αναφέρει σ εδημοσίευμά του το "sentragoal.gr") από το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Ζόνας μπορεί να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ και αν ο Μίτσελ δώσει το «ΟΚ» για την απόκτησή του, τότε ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει άμεσα στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Δείτε τον στο βίντεο που ακολουθεί :
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ