2014-08-11 21:47:02
Φωτογραφία για ΕΝΑ... ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ! *VIDEOS*
O 19χρονος (20/4/95) Καμερουνέζος Zαν Μαρί Ντονγκού Τσαφάκ (το πλήρες του όνομα) από τη Μπαρτσελόνα Β' είναι ψηλά στη λίστα του Μίτσελ για τον επιθετικό που καλείται να παίξει το ρόλο του αντί-Πουλίδο, αν και εφόσον δεν προκύψει εξέλιξη με τον Μεξικανό έως 24-25/8.

Ο παίκτης φυσικά, αν προχωρήσει η περίπτωση θα αποκτηθεί ως δανεικός. Επίσης, να σημειωθεί ότι δεν είναι ο μοναδικός από  την Μπαρτσελόνα Β' που υπάρχει στη λίστα του Μίτσελ, απλά είναι ο... πρώτος σε αυτήν (σας έχουμε ενημερώσει σχετικά από το πρωί αλλά οι εξελίξεις... τρέχουν, δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Πέρσι ο Ντονγκού είχε 26 συμμετοχές ως βασικός με 8 γκολ, ενώ συνολικά στην Μπαρτσελόνα Β' από τη σεζόν 2011-2012, συνολικά έχει 75 συμμετοχές και 15 γκολ. Να σημειωθεί ότι ο παίκτης ανήκει στην Μπαρτσελόνα από τα... 13 του (2008)!

Ο παίκτης είναι διεθνής με την ομάδα U20 του Καμερούν. Ο βραχύσωμος φορ (1,73 μ.) διακρίνεται για την ταχύτητα και την εκτελεστική του δεινότητα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μίτσελ μίλησε και έμαθε τα πάντα για τον συγκεκριμένο παίκτη από τον Λουίς Ενρίκε και η περίπτωση του παίζει δυνατά για τη μία εκ των δύο θέσεων επιθετικών παικτών που θ'αποκτηθούν από το Θρύλο στην περίπτωση που δεν προλάβει να ξεμπλέξει ο Πουλίδο.

Δείτε τον στα βίντεο που ακολουθούν :
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ