2014-08-11 23:47:32
Φωτογραφία για ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας (11/08) από το Πο της Γαλλίας, με τον Φώτη Κατσικάρη να εμφανίζεται αισιόδοξος ότι θα βελτιωθούν οι αδυναμίες της «γαλανόλευκης».

Λίγο πριν τις 18:00 έφτασε στην Ελλάδα η Εθνική ομάδα, η οποία πήρε μέρος στο τουρνουά του Πο κι αντιμετώπισε Σερβία, Γαλλία και Κροατία με απολογισμό μία νίκη και δυο ήττες. Ο Φώτης Κατσικάρης στις δηλώσεις του κατά την επιστροφή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως μπορούν να διορθωθούν οι όποιες αδυναμίες εμφάνισε η ομάδα.

«Ο πρώτος μας στόχος μέσα από αυτά τα φιλικά ήταν να δούμε τις αδυναμίες μας. Τις αναγνωρίσαμε πάρα πολύ γρήγορα και πιστεύουμε πως μπορούν να διορθωθούν», τόνισε ο 46χρονος τεχνικός.

Η Εθνική αναμένεται να αρχίσει ξανά προπονήσεις, μετά τις απαραίτητες... «ανάσες», ενώ την Πέμπτη θα φύγει για το Κάουνας όπου θα πάρει μέρος σε νέο τουρνουά. Η Ελλάδα αναμένεται στις 16/08 να παίξει με τη Λιθουανία, στις 17/08 με τη Σλοβενία και στις 18/08 με τη Νέα Ζηλανδία. Τα τελευταία φιλικά πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, θα δοθούν κόντρα στην Τουρκία. Το πρώτο στις 20 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ και το δεύτερο στις 22 στην Κωνσταντινούπολη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ