2014-08-12 00:36:03
Φωτογραφία για Η... ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.!
Ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει ως στόχο να επαναφέρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή της Premier League και στα σχέδιά του δεν περιλαμβάνονται επτά παίκτες!

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός τεχνικός θεωρεί ότι οι Φελαϊνί, Ράφαελ, Νάνι, Άντερσον, Τσιτσαρίτο, Ζαχά και Γουίλ Κιν δεν μπορούν να προσφέρουν όσα εκείνος θέλει στους «κόκκινους διαβόλους».

Η έκπληξη ακούει - αν και υπήρχαν δημοσιεύματα επ' αυτού - στο όνομα του Μαρουάν Φελαϊνί, παρόλο που οι Άγγλοι υποστηρίζουν ότι δεν αναμενόταν η απομάκρυνση του Ράφαελ. Ο Φαν Χάαλ ενημέρωσε και τους επτά παίκτες ότι δεν υπολογίζονται και πως θα πρέπει να φέρουν πρόταση για ν' αποχωρήσουν.

Ακόμη ο προπονητής της Γιουνάιτενρ ενημέρωσε τον Ιάπωνα, Σίντζι Καγκάβα ότι θ' αποτελεί την τρίτη λύση για τη μεσοεπιθετική γραμμή, πίσω από τους Μάτα και Ερέρα και πως είναι στη δική του… ευχέρεια το αν θα παραμείνει στην ομάδα ή αν θ' αποχωρήσει.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ενδιαφέρονται ως γνωστόν για τον Ντι Μαρία της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ θέλουν ενίσχυση και στο κέντρο της άμυνας έχοντας στο «στόχαστρό» τους τον Ματ Χούμελς της Ντόρτμουντ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ