2014-08-12 01:14:07
Φωτογραφία για Ο “Βαν Γκογκ” της σκόνης... [photos + video]
Ένας 39χρονος, χονδρέμπορας λουλουδιών... και πατέρας τριών παιδιών, έχει ανακαλύψει ένα ιδιαίτερο χόμπι: Ζωγραφίζει πάνω στη σκόνη βρώμικων αυτοκινήτων, προσφέροντας ψυχαγωγία σε όσους τον παρακολουθούν.

“Όλα άρχισαν για πλάκα ενώ ήμουν στη δουλειά, δηλώνει ο... ιδιαίτερος καλλιτέχνης. “Αν και θα έπρεπε να πλένω το φορτηγό μου πιο συχνά, προτιμούσα να οδηγώ ένα διαφορετικό και καθόλου βαρετό φορτηγό”, τονίζει.

Ο Rick Minns, ξεκίνησε να ζωγραφίζει στη σκόνη των αυτοκινήτων χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά του. Καθώς οι ικανότητές του εξελίσσονταν, άρχισε να χρησιμοποιεί χαρτομάντηλα και μπατονέτες για να τελειοποιήσει τα σχέδιά του.

Τοπία, έργα με παιδιά να παίζουν στο χιόνι και καράβια είναι μερικά από τα έργα τέχνης που έχει ήδη δημιουργήσει. Κάθε έργο χρειάζεται περίπου 10 λεπτά για να ολοκληρωθεί και σε λίγες ημέρες πρέπει να σβηστεί για να δημιουργηθεί νέος καμβάς.

“Είναι κρίμα κάθε φορά που πρέπει να σβήσω ένα έργο για το οποίο είμαι υπερήφανος” δηλώνει. “Ωστόσο, είναι ωραίο να ξεκινάς κάτι καινούργιο.” Η πρώτη του ζωγραφιά ήταν ένα τοπίο με βουνά αλλά τώρα προτιμά πιο σοφιστικέ εικόνες.

Μάλιστα, τώρα πια δεν ζωγραφίζει μόνο το δικό του αυτοκίνητο. Ίσως και το δικό σας αυτοκίνητο θα μπορούσε να αποτελέσει καμβά για το χόμπι αυτού του ιδιαίτερου καλλιτέχνη.
πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ