2014-08-12 08:46:06
Φωτογραφία για Δυτική Αχαΐα: Η επέλαση των Ρώσων τουριστών έφερε μέχρι και ταχύρρυθμα φροντιστήρια στα ξενοδοχεία
Ακόμη και ταχύρρυθμα τμήματα εκμάθησης της Ρώσικης γλώσσας λειτουργούν στην Δυτική Αχαίας.

Και όλα αυτά για να εκπαιδευτεί το προσωπικό των ξενοδοχειακών μονάδων και των επιχειρήσεων ενοικίασης δωματίων, στις αυξημένες επαγγελματικές ανάγκες ανάγκες που προκύπτουν από την αθρόα προσέλευση Ρώσων τουριστών.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, την τρέχουσα περίοδο το ποσοστό κάλυψης των κλινών των τουριστικών επιχειρήσεων από Ρώσους, ξεπερνά το 75%.

Μάλιστα σε όλους τους χώρους πολλών από τις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής, έχουν αναρτηθεί πινακίδες στα Ρώσικα προκειμένου να εξυπηρετούνται οι φιλοξενούμενοι. Μάλιστα σε κλασσικά σημεία των ξενοδοχείων, όπου στο παρελθόν δέσποζαν οι πινακίδες πληροφοριών στην διεθνή Αγγλική γλώσσα, έχουν αντικατασταθεί με Ρώσικες επιγραφές του ίδιου περιεχομένου.

Όπως ανέφεραν στο thebest.gr ξενοδόχοι, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων τα τμήματα εκμάθησης Ρώσικων έχουν διακόψει, αλλά θα επαναληφθούν τον Σεπτέμβριο για την επόμενη τουριστική περίοδο.

Τέλος για τις ανάγκες συνεννόησης με τους φιλοξενούμενους τουρίστες, έχουν προσληφθεί σε διάφορα ξενοδοχεία ακόμη και Ρώσοι υπήκοοι.

Πηγή: Thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ