2014-08-12 13:15:43
Φωτογραφία για «ΜΑΧΗ» ΓΙΑ ΙΜΠΑΓΑΣΑ!
Η μάχη της Βέροιας με τον Πανιώνιο για τα... πόδια του Αριελ Ιμπαγάσα έχει κορυφωθεί, με την πλάστιγγα να γέρνει προς τους κυανέρυθρους.

Η «βασίλισσα» του Βορρά, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", έχει ενημερώσει τον Αργεντίνο πρώην μέσο του Ολυμπιακού πως θέλει να γίνει ο ηγέτης της, ενώ του προσφέρει 50.000 ευρώ περισσότερα από τα χρήματα που θα πάρει από τον Πανιώνιο.

Η δελεαστική προσφορά έχει κατατεθεί εδώ και τρεις ημέρες, με τους Ημαθιώτες να αισιοδοξούν πως θα πει το «ναι». Μάλιστα, χθες διέρρεαν πως είναι θέμα χρόνου να τον κλείσουν. Βεβαίως, ο "Κάνιο" εξακολουθεί να προπονείται με τους Νεοσμυρνιώτες (και χθες συμμετείχε στο πρόγραμμα, ενώ αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Λεβαδειακό, όπως σας ενημερώσαμε) και αυτή του η επιλογή κάνει τους «κυανέρυθρους» να ελπίζουν πως τελικά θα παραμείνει στην πλατεία.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν τους έχουν... ζώσει τα φίδια, αλλά έχουν ένα ακόμα όπλο για να αγωνιστεί με τη δική τους ομάδα τη νέα σεζόν ο «μαέστρος» και δεν είναι άλλη από την επιθυμία του ίδιου και της συζύγου να μείνουν στην Αθήνα και τα δύο τους παιδιά να πηγαίνουν στο ίδιο ισπανικό σχολείο. Στον Πανιώνιο θεωρουν πως αυτό είναι το πρώτο κριτήριο για την επιλογή της νέας ποδοσφαιρικής του στέγης και όχι τα χρήματα που θα προβλέπει το νέο του συμβόλαιο. Αυτό που προέχει γι' αυτόν είναι να παίξει ποδόσφαιρο. Αλλωστε, έχει βγάλει πολλά χρήματα από αυτό.

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει που θα... καθίσει η μπίλια!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ