2014-08-12 14:12:25
Φωτογραφία για «ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΓΙΑ ΖΟΝΑΣ»
Τις επαφές της με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Ζόνας φέρεται να επιβεβαίωσε σε ισπανικό blog η Βαλένθια, η οποία θέλει να αποδεσμεύσει τον Βραζιλιάνο για πολλούς λόγους.

Σύμφωνα με ισπανικό blog, οι «νυχτερίδες» δεν υπολογίζουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό Προσπαθούν, λοιπόν, να βρουν τρόπο να τον παραχωρήσουν σε κάποια άλλη ομάδα και κάπου εδώ μπαίνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος βάσει των όσων γράφονται στον εν λόγω διαδικυακό τόπο έχει κινηθεί επίσημα για τον ποδοσφαιριστή με τη Βαλένθια να το επιβεβαιώνει.

Συν τοις άλλοις, η Βαλένθια θέλει να δώσει είτε τον Ζόνας είτε τον Βινίσιους, προκειμένου να προχωρήσει στη συνέχεια η υπόθεση με το δανεισμό του Φιλίπε Αουγκούστο από τη Ρίο Αβε και αυτό γιατί ο παίκτης δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και καταλαμβάνει θέση ξένου που δεν υπάρχει διάθεσιμη αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται, βάσει πάντα των Ισπανών, σε ανοικτή γραμμή με Βαλένθια και παίκτη σε μία υπόθεση, βέβαια, που έχει, όπως έχουμε αναφέρει δυσκολίες. Κατ' αρχήν τα λεφτά που θέλει ο ίδιος ο Ζόνας αγγίζουν και για κάποιους ξεπερνούν τα δυο εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ είναι ένα θέμα τι χρήματα θέλει και η Βαλένθια για τον Βραζιλιάνο που λίγο πριν μετακομίσει στην Ευρώπη από την Γκρέμιο αποτελούσε βασικό στόχο της ΑΕΚ. Τι ποσό, δηλαδή, θα ζητήσει η ισπανική ομάδα από τους ερυθρόλευκους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ