2014-08-12 14:59:28
Φωτογραφία για ΟΤΑΝ Ο... ΠΑΟΚ «ΑΠΕΡΡΙΨΕ» ΤΟΝ ΑΦΕΛΑΪ
Πολλά έχουν δει και έχουν διαβάσει τα... ματάκια μας τις τελευταίες μέρες σχετικά με το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Ιμπραίμ Αφελάι. Μέχρι και ότι τον... απέρριψε ο ΠΑΟΚ πέρσι το καλοκαίρι κυκλοφόρησε. Βέβαια, ότι τον απέρριψε είναι η μισή αλήθεια, γιατί η άλλη μισή δεν... έπρεπε να κυκλοφορήσει για την ομάδα του Βορρά που τα λεφτά ρέουν άφθονα!

Λοιπόν, για να τελειώνει το θέμα στη σωστή του διάσταση. Ο Αφελάι προτάθηκε πέρσι στον ΠΑΟΚ του Στέφενς. Ο Στέφενς είχε παίκτη τον Αφελάι τόσο στην Αϊντχόφεν όσο και στη Σάλκε και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ταίριαξαν τα... χνώτα τους (σας έχουμε ενημερώσει σχετικά, δείτε το θέμα ΕΔΩ).

Στον ΠΑΟΚ προβληματίστηκαν και για την επέμβαση που είχε κάνει ο Αφελάι, αλλά έκαναν "στροφή" στον Στοχ όταν... άκουσαν την τιμή! Το κόστος για να πήγαινε ο Αφελάι στον ΠΑΟΚ θα ξεπερνούσε τα 2 εκ ευρώ και κάπου εκεί στον "δικέφαλο" αποφάσισαν ν'ασχοληθούν και να κλείσουν τελικά το πολύ πιο φθήνο Στοχ, με τη σύμφωνη γνώμη του Στέφενς... 

Αυτή είναι η αλήθεια στην όλη υπόθεση, γιατί κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν πήρε τον παίκτη επειδή ήταν τραυματίας ή επειδή δεν του... έκανε! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ