2014-08-12 21:07:46
Φωτογραφία για ΑΛΚΟΡΤΑ : ΘΑ ΤΕΘΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ...
Στην εφημερίδα «Deia» μίλησε ο βοηθός του Μίτσελ, Ράφα Αλκόρτα.

Μάλιστα για αυτόν το αυριανό φιλικό είναι πάρα πολύ σημαντικό, καθώς μην ξεχνάμε πως για 11 χρόνια υπηρέτησε ως παίκτης τους Βάσκους, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό.

Μιλώντας στην εφημερίδα, ο Αλκόρτα αναφέρθηκε για το πόσο καλά περνάει στην Ελλάδα και στην επιλογή που έκανε να έρθει εδώ, ενώ πρόσθεσε πως αυτός που τον βοηθάει να εγκλιματιστεί, είναι ο Ρομπέρτο.

Χαρακτήρισε δύσκολο το διάστημα της προετοιμασίας, ενώ έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και κινήσεις, ώστε να συναντήσει τις καλύτερες συνθήκες η οικογένειά του.

Από εκεί και πέρα, μίλησε για το αυριανό φιλικό, σημειώνοντας. «Είμαι ενθουσιασμένος για τον αγώνα αυτόν, που θα αντιμετωπίσουμε την Αθλέτικ. Βέβαια θα ήταν καλύτερο να ήμασταν αντίπαλοι στο Champions League και να έβλεπα το νέο Σαν Μαμές ολοκληρωμένο. Θα τεθούμε αντιμέτωποι με πολλούς φίλους και θέλω να τους ευχηθώ να πάνε όλα καλά για εκείνους τη φετινή σεζόν. Είναι σίγουρο ότι θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι όπου θα παρουσιάσουμε την ομάδα μας στο κοινό μας. Η Μπιλμπάο θα βρει απέναντί της μια καλή ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός», ανέφερε ο Αλκόρτα και κατέληξε για την προσπάθεια της Μπιλμπάο να προκριθεί στη φάση των ομίλων επί της Νάπολι.


«Νομίζω ότι οι πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους είναι 50-50. Θα είναι μια διαδικασία δύο πολύ σκληρών αναμετρήσεων. Όλα είναι ανοικτά. Δεν νομίζω πως ο Ράφα Μπενίτεθ χάρηκε από την κλήρωση. Πιστεύω, όμως και έχω εμπιστοσύνη στην Αθλέτικ, η οποία μπορεί να πάρει το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ