2014-08-12 22:56:20
Φωτογραφία για «ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΜΠΝΤΟΥΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ»
Ο Τζαμέλ Αμπντούν είναι ο... «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ για τη θέση του εξτρέμ, στην οποία θέλει ενίσχυση ο Αγγελος Αναστασιάδης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης περιμένει από τον Αλγερινό πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να πάρει την ελευθέρας του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ώστε να τον κάνει δικό του Από την πλευρά του ο μάνατζέρ του 28χρονου εξτρέμ, Καρίμ Ακλίλ, μιλώντας στο "SentraGoal", διέψευσε τα «σενάρια» που κυκλοφόρησαν σήμερα και ήθελαν τον Ολυμπιακό να έχει βάλει περιοριστικό όρο μεταγραφής του παίκτη σε ελληνική ομάδα στην προ έτους συμφωνία του με τη Νότιγχαμ. Όπως, δηλαδή, είχε φημολογηθεί ότι ίσχυε στην περίπτωση του Ράφικ Τζιμπούρ.

«Όχι. Δεν υπάρχει καμία ρήτρα ή δέσμευση, αν θέλετε, του Αμπντούν απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Τζαμέλ θέλει ν' αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και το μόνο ζητούμενο είναι να υπάρξει συμφωνία με τη Νότιγχαμ (στο θέμα της λύσης του συμβολαίου του)» ήταν το κατηγορηματικό σχόλιο του Ακλίλ, ο οποίος επιδιώκει ν' αποσπάσει την ελευθέρας του 28χρονου Αλγερινού εξτρέμ από τη Φόρεστ, στην οποία πέρυσι ο πελάτης του μέτρησε 27 συμμετοχές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ