2014-08-13 14:05:10
Φωτογραφία για Ε. Αραβανή: Πώς ονειρεύεται τον γάμο της και τι την κέρδισε στον Η. Βρεττό;
Η Ευαγγελία Αραβανή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Thema People μίλησε για τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό και αποκάλυψε το αν ετοιμάζονται να παντρευτούν. «Επειδή έχω φορέσει πολλά νυφικά, θέλω απλά κάτι λιτό για το γάμο μου. Θα ήθελα να παντρευτώ καλοκαίρι σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν παντρεύομαι φέτος!» είπε χαρακτηριστικά.

Τι την κέρδισε στον Ηλία Βρεττό; «Στον Ηλία με κέρδισε το ότι είναι ευαίσθητος και πως σε αντίθεση με άλλους δεν έχει κανένα πρόβλημα να το δείξει. Από εκεί και ύστερα είναι ρομαντικός, έχουμε χημεία, επικοινωνούμε απόλυτα και δεν τσακωνόμαστε ποτέ. Κάποιες φορές τον σκέφτομαι ως πατέρα των παιδιών μου, γιατί πιστεύω ότι θα είναι γλυκός και καλός και τρυφερός μπαμπάς».

Η Ευαγγελία Αραβανή αναφέρθηκε και σε εκείνους που της άσκησαν κριτική για τα προσωπικά της, λέγοντας: «Αυτό που με ενόχλησε ήταν η αναφορά του ονόματός μου σε εκπομπή που έλεγαν ότι δεν έχω κάνει τίποτα επαγγελματικά και πως το μόνο πράγμα με το οποίο μπορούν να ασχοληθούν είναι η προσωπική μου ζωή».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ