2014-08-13 23:02:55
Φωτογραφία για «Ανάσες» δροσιάς ακόμα και ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Δεκαπενταύγουστου...
«Ανάσες» δροσιάς ακόμα και ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Δεκαπενταύγουστου εξασφαλίζει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών σε όσους συμπολίτες μας παραμείνουν τις αμέσως επόμενες ημέρες στην πόλη παρά το κύμα καύσωνα που μας ταλαιπωρεί ήδη.

Όπως σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση στο παρελθόν, η δημοτική αρχή αποφάσισε να παραμείνουν ανοιχτοί έως και το Σάββατο δημοτικοί κλιματιζόμενοι χώροι, προκειμένου να φιλοξενηθούν σε αυτούς σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ηλικιωμένοι, ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα, οικογένειες που δεν έχουν κλιματιστικό στο σπίτι, αλλά και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος πολίτης.

Ειδικότερα, ανοιχτοί θα παραμείνουν την Πέμπτη 14, την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Αυγούστου, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, οι εξής χώροι:

*στη Δημοτική Ενότητα Συκεών, το Γ΄ ΚΑΠΗ-ΚΗΦΗ (Μεσολογγίου) και το δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών (πρώην αίθουσα συνεδριάσεων δ.σ., αυλόγυρος δημαρχείου, Στρ.Στ. Σαράφη 1),


*στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης, το Α΄ ΚΑΠΗ (Κουντουριώτη 29),

* στη Δημοτική Ενότητα Αγίου Παύλου, το Γ΄ ΚΑΠΗ (Λεωφόρος Όχι) και

* τη Δημοτική Ενότητα Πεύκων, η αίθουσα συσκέψεων και το ΚΑΠΗ στο πρώην δημαρχείο (Ειρήνης 19).

Παρακαλείται όποιος συμπολίτης μας αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και χρειάζεται επιμέρους φροντίδα, να επικοινωνήσει με τα στελέχη του Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής (2313 313151), το Γραφείο Τύπου (2313 313125) ή το Γραφείο Δημάρχου (2313 313200, -201).
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ