2014-08-14 11:47:09
Φωτογραφία για Ο Δεκαπενταύγουστος, οι τροϊκανοί και ο Στουρνάρας
Είχε πολύ καιρό να ζήσει τέτοια ...μεγαλεία ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας. Όπως πληροφορείται η Voria.gr, σχεδόν από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, όταν επέστρεψε από την Φρανκφούρτη, όπου συμμετείχε στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), της οποίας είναι μέλος, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Σύρο.

Κι αν όλα πάνε καλά, δεν πρόκειται να επιστρέψει από εκεί πριν από την ερχόμενη Δευτέρα. Για όσους έζησαν από κοντά τα δύο τελευταία χρόνια τον νυν διοικητή ως υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης Σαμαρά, κάτι τέτοιο συνιστά πραγματική πολυτέλεια για τον κ. Στουρνάρα. Πέρυσι, για παράδειγμα, είχε φύγει από το γραφείο του, στην οδό Νίκης, για μια μέρα, αυτή του Δεκαπενταύγουστου.

Μάλιστα, οι έχοντες καλή μνήμη θυμούνται ότι για εκείνη την Πέμπτη, οι τροϊκανοί πίεζαν να οριστεί μια ευρεία σύσκεψη προκειμένου να εξεταστεί ένα τρέχον ζήτημα. Είχε δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα για τους δώσουν να καταλάβουν οι Έλληνες συνομιλητές τους ότι η συγκεκριμένη μέρα δεν ήταν μια οποιαδήποτε μέρα αλλά μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Οι τροικανοί, με το ζόρι πείστηκαν τελικώς να αναβληθεί η συνάντηση εκείνης της μέρας και την όρισαν για την ...επόμενη.

Δόθηκε έτσι μια “ανάσα” 24 ωρών. Οπότε, μπορεί κανείς να φανταστεί πώς “αξιολογείται” τώρα από τον κ. Στουρνάρα και τους συνεργάτες του στην ΤτΕ, πλέον, η διακοπή των 10 ημερών!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ο ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ο ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ