2014-08-14 14:12:10
Φωτογραφία για Γιατί αυτά τα ποδαράκια έχουν βαμμένα νύχια;
Από την στιγμή που γεννήθηκαν οι γονείς τους δεν μπορούν να τις ξεχωρίσουν. Πρόκειται για τα τρίδυμα κοριτσάκια που είναι τόσο ίδια, ώστε να δημιουργούν πρόβλημα ακόμα και στους ανθρώπους που τα έφεραν στον κόσμο. Η λύση που βρήκαν πρωτότυπη και αρκετά περίεργη...

Οι περήφανοι γονείς Karen και Ian από τη στιγμή που γνώρισαν τα όμορφα αγγελούδια τους δυσκολεύονται πολύ για να τα ξεχωρίσουν. Δεν είναι και λίγο ή εύκολο να κάνεις τρία ίδια κοριτσάκια...

Μετά από αρκετή σκέψη, κατέληξαν στην απλή, αλλά και πολύ παράξενη, ιδέα να βάφουν τα νύχια των κοριτσιών με διαφορετικά χρώματα, ώστε να μπορούν να γωρίζουν ποια είναι ποια.

Από τότε που έφεραν το σχέδιό τους σε εφαρμογή, η Ffion έχει το φούξια χρώμα στα νύχια της, η Maddison το πράσινο της μέντας και η Paige το μοβ.

"Δεν είναι κάτι που πλασάρουμε σαν μόδα. Πραγματικά δυσκολευόμαστε πολύ να τις ξεχωρίσουμε. Το βερνίκι νυχιών είναι μια λύση που βρήκαμε. Από τότε η ζωή μας έχει γίνει πιο εύκολη, κυρίως όσον αφορά θέματα της καθημερινότητας, όπως το μπάνιο, ή αλλαγή πάνας και το φαγητό. Τα διαφορετικά χρώματα μας βοηθούν να ξέρουμε ποια έχει κάνει τι", εξηγεί η Karen.


Η επιλογή των χρωμάτων έγινε από τα αρχικά γράμματα των ονομάτων των κοριτσιών (Ffion -fuschia, Maddison - mint green, Paige - purple). Έτσι, σίγουρα οι γονείς τους δεν θα ξεχάσουν και ποιο χρώμα είχαν επιλέξει για την καθεμία...

Η Karen, που το Σαββατοκύριακο έκανε ένα τριπλό πάρτι για τα πρώτα γενέθλια των κοριτσιών, ελπίζει πως μεγαλώνοντας θα αναπτύξουν τον δικό τους χαρακτήρα και στιλ, που θα είναι διαφορετικός. Έτσι, θα μπορούν και οι υπόλοιποι γύρω τους να τις ξεχωρίζουν πιο εύκολα.

Οι μικρές κοκιέτες έχουν ήδη πρωταγωνιστήσει και σε τηλεοπτική σειρά. Και οι τρεις έπαιζαν τον ίδιο ρόλο, εναλλάξ, αφού κανένας δεν καταλάβαινε την διαφορά. Η ομοιότητά τους, όσο κουράζει τους γονείς τους, τόσο διευκόλυνε το τηλεοπτικό τιμ, αφού τα μωρά δεν κουράζονταν και οι σκηνές γυρίζονταν πιο γρήγορα.

"Έγιναν τηλεοπτικά αστέρια πριν καν συμπληρώσουν τον πρώτο τους χρόνο. Είναι τρία υπέροχα κορίτσια, που ήδη μας έχουν φέρει μεγάλη χαρά και επί τρία!", λέει η ευτυχισμένη μητέρα.

Η Karen και ο Ian έχουν ακόμα ένα κοριτσάκι, την Faye, που βοηθά όσο μπορεί τους γονείς της, βάφοντας τα νύχια των αδελφών της.

"Για να κανονίσουμε μια έξοδο ένα βράδυ χρειαζόμαστε τουλάχιστον 24 ώρες. Είναι σαν να φεύγουμε διακοπές κάθε φορά που λέιπουμε έστω για λίγο από το σπίτι. Έχουμε αγοράσει τριπλό καροτσάκι και μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Έχουν τετραπλό πρόβλημα, αλλά δεν μας νοιάζει", λέει η Karen.

Νομίζω κάνενα άλλο σχόλιο δεν χρειάζεται να γίνει, παρά μόνο "τι τυχερός πατέρας"...
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ