2014-08-14 20:23:11
Φωτογραφία για Τρεις νεκροί από αναθυμιάσεις στη Λευκάδα
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική από τη δεξαμενή ανασύρθηκαν  τρεις άνδρες ο οποίοι εισέπνευσαν δηλητηριώδη αέρια και διακομίσθηκαν σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους (φωτ. αρχείου).

Τη ζωή τους έχασαν σήμερα τρία άτομα στη Λευκάδα όταν εισέπνευσαν δηλητηριώδη αέρια μέσα σε δεξαμενή στην Καρυά της Λευκάδας.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη δεξαμενή ανασύρθηκαν τρεις άνδρες ο οποίοι εισέπνευσαν δηλητηριώδη αέρια και διακομίσθηκαν σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι και ένας πυροσβέστης που κατέβηκε στη δεξαμενή αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίσθηκε και αυτός στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και ειδικότερα το lefkadanews.gr οι τρεις άνδρες έχασαν τη ζωή τους την ώρα που προσπαθούσαν να σώσει ο ένας τον άλλον.


Η ημιτελής δεξαμενή, όπου εκτελούνταν έργα, φέρεται πως χρησιμοποιούνταν ως αποστακτήριο τσίπουρου.

Εκεί το πρώτο θύμα την ώρα που προσπαθούσε να πραγματοποιήσει εργασία εισπνέοντας τις αναθυμιάσεις έχασε τις αισθήσεις του. Το συμβάν αντιλήφθηκε ένας συντοπίτης του ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει με αποτέλεσμα να εισπνεύσει και αυτός τα αέρια και να χάσει επίσης τις αισθήσεις του.

Η τραγωδία κορυφώθηκε όταν ακόμη ένα άτομο προσπάθησε να συνεφέρει τους άλλους δύο με αποτέλεσμα να χάσει και αυτός τη ζωή του.

 

ναυτεμπορική
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ