2014-08-14 21:02:54
Φωτογραφία για Απέναντι από του χρόνου Μενεγάκη – Στεφανίδου
Θα βρεθεί η Τατιάνα Στεφανίδου τηλεοπτικά «απέναντι» από την Ελένη Μενεγάκη; Μετά το τέλος της εκπομπής «Μελέτησέ το» πολλά είναι τα σενάρια που ακούγονται για τη διαμόρφωση του νέου προγράμματος, αφού το Star δεν θέλει να μείνει με... σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στον ανταγωνισμό.

Ετσι, αυτό που ακούγεται έντονα τα τελευταία 24ωρα είναι πως στη μεσημεριανή ζώνη θα επιστρατευτεί ένα από τα «δυνατά χαρτιά» του σταθμού, η Τατιάνα Στεφανίδου. Η εκπομπή «Μίλα», που έχει καταφέρει να κερδίσει μεγάλη μερίδα του απογευματινού τηλεοπτικού κοινού, είναι πολύ πιθανό να αλλάξει ώρα μετάδοσης και να προβάλλεται στις 13.00, όταν αρχίζει και η «Ελένη» του Alpha.

Το μυστικό του Star

Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι «γεννιέται» μια νέα τηλεοπτική... κόντρα ανάμεσα σε δύο πετυχημένες τηλεπαρουσιάστριες, οι οποίες έχουν πολύ καλή σχέση με τα μηχανάκια τηλεθέασης σε καθημερινή βάση. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως το εν λόγω... σχέδιο αποτελούσε το μυστικό όπλο του Star για τη νέα σεζόν, και μάλιστα έγινε προσπάθεια να μην αποκαλυφτεί, καθώς οι υπεύθυνοι ήθελαν να πιάσουν τους ανταγωνιστές... στον ύπνο.


Σαφώς μια τέτοια μετακίνηση έχει δημιουργήσει προβληματισμό στην Τατιάνα και τους συνεργάτες της, αφού η πρώτη γνωρίζει ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι σκληρός αντίπαλος. Η μελαχρινή παρουσιάστρια έδωσε τη δική της μάχη ώστε να εδραιωθεί στην απογευματινή ζώνη και τώρα καλείται να παλέψει ξανά με ένα από τα... θηρία της τηλεόρασης.

Αν πάντως το «Μίλα» μετακινηθεί στη 1.00 μετά το μεσημέρι, το κενό που θα αφήσει το απόγευμα θα καλυφθεί είτε με κάποια ξένη σειρά, η οποία θα φέρνει υψηλή τηλεθέαση, είτε με την καινούργια ελληνική σειρά του Star «Ορκοι σιωπής» (με πρωταγωνιστές την Κάτια Δανδουλάκη, τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, τον Κώστα Καζάκο και πολλούς άλλους σημαντικούς ηθοποιούς).

πηγή: Espressonews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ