2014-08-15 09:05:09
Φωτογραφία για Είναι θύματα επίθεσης με οξύ και είναι όμορφες!
Η ιστορία της Rupa θα σας κάνει να ανατριχιάσετε... Η μητριά της έριξε οξύ πάνω της ενώ κοιμόταν. Φυλακίστηκε και απελευθερώθηκε μετά από 18 μήνες φυλάκισης. 

Ωστόσο, το περιστατικό δεν απέτρεψε την Rupa από τα μεγάλα της όνειρα.

Σήμερα, έχει ξεκινήσει με επιτυχία την σειρά ρούχων με δική της ετικέτα, τη δική της μπουτίκ και έχει ήδη διεθνή πελατεία. 

Πραγματικά αξιοθαύμαστη!

«Τα όπλα δεν τραυματίζουν την ψυχή, η φωτιά δεν την καίει, το νερό δεν την βρέχει και ο άνεμος δεν την ξεραίνει» Bhagavad Gita.

Οι τρεις θαρραλέες γυναίκες, τα 3 θύματα επίθεσης με οξύ, συνεργάστηκαν στη φωτογράφηση για τη σειρά ρούχων της Rupa με την ονομασία RupaDesigns.

Ο φωτογράφος Rahul Saharan μίλησε για την εμπειρία του φωτογραφίζοντας τα τρία αυτά γενναία κορίτσια, και πώς το project αυτό στοχεύει να κάνει τον κόσμο να δει την πραγματική ομορφιά χωρίς κανόνες, χωρίς μακιγιάζ, χωρίς τεχνητά καλλυντικά.


Οπως μπορείτε να δείτε στο φωτογκάλερι, οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα αφηγούνται μια ιστορία εμπνευσμένη από το θάρρος, τη φιλοδοξία, την αυτοπεποίθηση και την πίστη.

«Είναι δυναμικές, όμορφες και πνευματώδεις»

Αρχικά, η ιδέα ήταν να χρησιμοποιήσουν επαγγελματίες μοντέλα για την παρουσίαση των δημιουργιών της Rupa. «Μετά από σκέψη, σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσω την ίδια τη Rupa και τις φίλες της. Είναι δυναμικές, όμορφες και πνευματώδεις», εξηγεί ο Rahul.

Τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν με την ιδέα της φωτογράφησης.«Καμία δεν δίστασε. Απόλαυσαν τη φωτογράφηση και δεν έκρυψαν τα πρόσωπά τους με μαντίλια ή κασκόλ» αναφέρει ο Rahul. «Οι δράστες θα έπρεπε να καλύπτουν το πρόσωπό τους, όχι εκείνες».

Το project ολοκληρώθηκε μέσα σε δύο ημέρες.

Η περήφανη ομάδα που έκανε την φωτογράφηση αποτελείται από τους εξής:

Photographer- Rahul Saharan; Makeup artist/Hairstylist- Ritika Vats; Staff- Atul Kumar from the NGO Chhanv which is a support centre for acid attack survivors;Showstoppers- Laxmi, Ritu, Sonam, Chanchal and Rupa (the designer)

Venue- Mango Studio, New Delhi.
πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ