2014-08-15 18:38:09
Φωτογραφία για Ο ξεχωριστός κύριος Αμπιντάλ!
Δεν ήταν και λίγοι αυτοί που δεν είχαν δει με καλό μάτι την μεταγραφή του Αμπιντάλ. «Για ένσημα ήρθε», «μα αυτός είναι γέρος», «κάποτε ήταν μεγάλος παίκτης», «πολλά προβλήματα τραυματισμών», «έλεος, με πρώην παίκτες θα πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ», ήταν μερικές από τις ατάκες (και τις πιο κόσμιες…) που είχαν ακουστεί για το νικητή της ζωής.

Ο Αμπιντάλ, ήταν και ΕΙΝΑΙ μεγάλος παίκτης. Και στον Ολυμπιακό ήρθε για να παίξει μπάλα και όχι για ένσημα. Και το αποδεικνύει, τόσο στις προπονήσεις όσο και στα πρώτα του παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα, έστω και αν αυτά είναι φιλικά.

Ο ξεχωριστός κύριος Αμπιντάλ κόντρα στη Μπιλμπάο δεν ήταν μόνο εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά ήταν και ένας προπονητής στο γήπεδο. Ο πολύπειρος αμυντικός, σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έδινε εντολές στους συμπαίκτες του. Ειδικά στον συμπατριώτη του, τον Μαζαουακού. Τον συμβούλευε και τον βοηθούσε μέσα στο γήπεδο.


Τα κέρδη του Ολυμπιακού από την μεταγραφή αυτή, θα είναι πολλαπλά. Γιατί ο Αμπιντάλ θα γίνει δάσκαλος και για τους υπόλοιπους αμυντικούς, κυρίως τους νεαρούς.

Δικαιωματικά, ο Γάλλος αμυντικός καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο (25.000 κόσμος στις 13 Αυγούστου, είναι εξαιρετικό νούμερο) και είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα γίνει και σύνθημα στην εξέδρα.

Κατά τ’ άλλα στο φιλικό με την Μπιλμπάο, ο Ολυμπιακός ήταν καλός τακτικά, αμυντικά, αλλά είχε πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων. Μόλις ολοκληρωθεί το ρόστερ, λογικά και το πρόβλημα αυτό θα ξεπεραστεί. Υπάρχει άλλωστε ακόμα χρόνος, έστω και αν για το σέντερ φορ, έχει υπάρξει καθυστέρηση Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ