2014-08-15 22:00:13
Φωτογραφία για Πάτρα: Αύριο το 40ήμερο μνημόσυνο για τον Πατρινό δικηγόρο Κώστα Καραγεώργο
Απέραντη θλίψη είχε σκορπίσει πριν από ένα περίπου μήνα στις 13 Ιουλίου 2014 η δυσάρεστη είδηση ότι ο δικηγόρος, μέλος του Δ.Σ. και υποψήφιος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας (στις τελευταίες εκλογές) Κώστα Καραγεώργος έφυγε έξαφνα από τη ζωή.

Ο Κώστας Καραγεώργος, γεννημένος το 1963, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής από έμφραγμα ενώ διασκέδαζε σε γαμήλιο γλέντι φίλου και συναδέλφου του στο νησάκι Καστός κοντά στην Λευκάδα.

Τίποτε δεν προμήνυε το τραγικό τέλος. Ο 51χρονος δικηγόρος αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και κάθισε σε μια καρέκλα όπου και κατέρρευσε.

Συντετριμμένοι είναι οι φίλοι και συνάδελφοί του και η οικογένεια του που ακόμη και τώρα ένα μήνα μετά το τραγικό περιστατικό, δεν μπορούν να πιστέψουν τον τόσο ξαφνικό χαμό του.

Η κηδεία του είχε γίνει την Τρίτη 15 Ιουλίου στις 11 το πρωί από τον Ι. Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσας. Στον ίδιο ναό του Κοιμητηρίου της Παναγίας Αλεξιώτισσας στα Σύνορα θα γίνει και το 40ήμερο μνημόσυνο του για την ανάπαυση της ψυχής του το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 το πρωί.

Ο 51χρονος Κώστας Καραγεώργος ήταν ένας δραστήριος δικηγόρος με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και ένας δραστήριος πολίτης ενώ είχε θέσει υποψηφιότητα και ως δημοτικός σύμβουλος με τον Ανδρέα Καράβολα το 2002.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ