2014-08-16 16:56:40
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ!
Ο Αντρέι Κιριλένκο αποκάλυψε πως διέθεσε όλα τα χρήματα που εισέπραξε από την ΤΣΣΚΑ τη σεζόν 2011-12 σε ορφανοτροφείο της Μόσχας καθώς και στην επισκευή γηπέδων μπάσκετ στη ρωσική πρωτεύουσα.

Ο Ρώσος φόργουορντ επέστρεψε στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2011 ενώ παρέτεινε την παραμονή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μετά το πέρας του λοκ άουτ στο ΝΒΑ, φτάνοντας ως τον τελικό της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό.

''Τα ποσά δεν με νοιάζουν. Άλλωστε, όσα βγάλω θα τα δώσω σε φιλανθρωπικούς σκοπούς'' ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΑΚ-47, δικαιολογώντας την απόφασή του να επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπειτα από 10 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ.

Ο φόργουορντ των Μπρούκλιν Νετς έκανε πράξη την υπόσχεσή του αφού διέθεσε όλα τα χρήματα που εισέπραξε από την ''ομάδα του στρατού'' σε αγαθοεργίες στη Ρωσία.

Συγκεκριμένα, ''το μεγαλύτερο μέρος πήγε σε ορφανοτροφείο της Μόσχας. Το επισκευάσαμε και κατασκευάσαμε ένα νέο γήπεδο μπάσκετ για τα παιδιά. Επίσης, κάποια χρήματα διατέθηκαν για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού ενώ επισκευάσαμε γήπεδα και γυμναστήρια σε πολλά σχολεία!'' ανέφερε χαρακτηριστιστικά σε συνέντευξή του στο περιοδικό PROsport.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ