2014-08-17 10:35:15
Φωτογραφία για ΓΙ'ΑΥΤΟ «ΧΑΛΑΣΕ» ΤΟΥ ΜΠΕΝΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ... ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΟΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!
Eίναι αλήθεια ότι πριν λίγες εβδομάδες ο  Χορχέ Μπενίτες βρέθηκε στη Γερμανία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην καλά ψαγμένη στην αγορά της Λατινικής Αμερικής Γκλάντμπαχ. 

Το deal όμως δε χάλασε επειδή η ομάδα του Μπενίτες, η Γκουαρανί αξίωσε περισσότερα από 4,5 εκ. ευρώ που είχαν συμφωνηθεί, όπως ανέφεραν κάποια ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει το "sentragoal.gr", Γκουαρανί και Γκλάντμπαχ τα είχαν βρει σε όλα και αυτός που... "κλώτσησε" ήταν ο ίδιος ο Μπενίτες και ο λόγος ήταν η Γερμανική... εφορία! 

«Δεν μου άρεσε ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκαν στην Γκλάντμπαχ. Ηθελαν να πληρώσουμε εμείς τους φόρους, που αντιστοιχούσαν περίπου στο 50% του συμβολαίου μου. Αρνήθηκαν μάλιστα να μου δώσουν εξτρα, όπως για την αγορά αυτοκινήτου και για τα ενοίκια του σπιτιού. Σκέφθηκα, λοιπόν, πως δεν άξιζε να πάω τόσο μακριά για να κερδίζω τόσα λίγα. Τηλεφώνησα στον πρόεδρο, του εξήγησα την κατάσταση και μου είπε να γυρίσω στην Παραγουάη αφού υπήρχαν προτάσεις κι απο άλλες ευρωπαϊκές ομάδες», ήταν οι δηλώσεις του Μπενίτες στα ΜΜΕ της χώρας του για το ναυάγιο της μετακινησής του στα «πουλάρια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Bungee Jump με μία Lotus F1!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Bungee Jump με μία Lotus F1!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ