2014-08-17 12:24:42
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΕΚΡΙΚΗ... ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ! (ΡΗΟΤΟ)
Έναν απίστευτο τρόπο επέλεξαν ποδοσφαιριστές βραζιλιάνικης ομάδας για να συμπαρασταθούν στους αντιπάλους τους, που δεν κατέβηκαν να παίξουν λόγω της καθυστέρησης καταβολής των δεδουλευμένων τους.

Μπορεί οι "μεγάλοι" του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου να προχωρούν σε μεταγραφές εκατομμυρίων, στις χαμηλότερες κατηγορίες όμως οι σύλλογοι... φυτοζωούν και οι παίκτες μένουν απλήρωτοι για μήνες. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Μπαρουέρι, ομάδα 4ης κατηγορίας, με τους ποδοσφαιριστές της μάλιστα να αποφασίζουν να μην κατέβουν στο παιχνίδι με την Οπεράριο, διαμαρτυρόμενοι με αυτόν τον τρόπο για την καθυστέρηση καταβολής των μισθών τους για δύο μήνες.

Οι αντίπαλοι παίκτες μάλιστα, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", αποφάσισαν να τους συμπαρασταθούν με έναν απίστευτο τρόπο, αφού ξάπλωσαν στο χορτάρι και παρίσταναν τους... νεκρούς!

Το παιχνίδι φυσικά κατοχυρώθηκε υπέρ τους με σκορ 3-0, με τον προπονητή τους να τονίζει στις δηλώσεις του πως επρόκειτο για δική τους απόφαση, συμβολίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον «θάνατο» του ποδοσφαίρου της χώρας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ