2014-08-17 15:25:35
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Άγριο ξύλο για μία θέση πάρκινγκ στην Καλόγρια
«Ξινό» βγήκε το μπάνιο για δύο ζευγάρια που επέλεξαν την παραλία της Καλογριάς την περασμένη Κυριακή αλλά αντί να απολαύσουν τα παιγνίδια στη θάλασσα ενεπλάκησαν σε επεισόδιο άγριου ξυλοδαρμού. Και όλα αυτά για μια θέση πάρκινγκ στο χώρο στάθμευσης που υπάρχει πίσω από την πολυσύχναστη παραλία. Μόνο που η διαφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ότι... δεν διαπληκτίστηκαν οι άνδρες των δύο ζευγαριών, όπως οι περισσότεροι θα υποθέσατε, αλλά οι... γυναίκες οι οποίες έτυχε να οδηγούν τα δύο αυτοκίνητα και άρχισαν να διαπληκτίζονται για το ποια είχε δει πρώτη μια θέση στάθμευσης!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η μία γυναίκα είχε ακολουθήσει την κανονική φορά με την οποία κινούνται τα αυτοκίνητα κάνοντας έναν κύκλο εντός του χώρου στάθμευσης, γύρω από μία λωρίδα παρκαρισμένων στη μέση. Η δεύτερη, όμως, έτυχε να αντιληφθεί το κενό ερχόμενη και αποφάσισε να μπει αντικανονικά για να προλάβει την άλλη γυναίκα που πλησίαζε για να σταθμεύσει. Τα δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν μπροστά από την κενή θέση και σε απόσταση μερικών εκατοστών μεταξύ τους, με τις δύο γυναίκες να μην κάνουν ούτε μπροστά, ούτε πίσω και η μία να απαιτεί από την άλλη να αποχωρήσει. Καμία από τις δύο όμως δεν ήταν διατεθειμένη να το κάνει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καυγάς ο οποίος αγρίεψε πολύ γρήγορα.


Χτυπιόντουσαν στο χώμα!Και οι δύο γυναίκες αδιαφόρησαν για τον κόσμο αλλά και τα μικρά παιδιά που βρίσκονταν στο χώρο και χρησιμοποιούσαν ακατανόμαστες εκφράσεις η μία εναντίον της άλλης, ενώ οι άνδρες τους μάταια προσπαθούσαν να τις ηρεμήσουν. Μέχρι που και οι δύο κατέβηκαν από τα αυτοκίνητά τους και άρχισαν να ξεμαλλιάζονται στη μέση του πάρκινγκ προκαλώντας έκπληξη στους πάντες. Κυρίως στους συνοδούς τους οι οποίοι πετάχτηκαν από τα οχήματα και έτρεξαν για να τις συγκρατήσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Οι δυο γυναίκες έφτασαν στο σημείο να... κυλιούνται στο χώμα χτυπώντας η μία την άλλη! Τελικά όμως, με την παρέμβαση κι άλλων ατόμων αποτραβήχτηκαν η μία από την άλλη και το επεισόδιο έλαβε τέλος. Ενώ και τα δύο ζευγάρια πήραν το δρόμο της επιστροφής χωρίς φυσικά να πάνε στη θάλασσα Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ