2014-08-17 23:53:06
Φωτογραφία για Διακοπές και single; Περνάς και μόνη σου καλά
Είμαι μόνη", σκέφτεσαι συνεχώς. Βγαίνεις ραντεβού αλλά δεν βρίσκεις κάτι που να σου αρέσει και απογοητεύεσαι ακόμη περισσότερο Ξεκόλλα! Με το να μιζεριάζεις και να παραπονιέσαι δε θα έχεις κανένα αποτέλεσμα. Χειρότερα κάνεις τα πράγματα και χαλάς την ψυχολογία σου χωρίς λόγο. Όντως, δεν υπάρχει κανένας λόγος. Σκέψου τη θετική πλευρά της κατάστασης και θα δεις ότι δεν είναι καθόλου τραγικά.

Πες επιτέλους το "ναι" και πήγαινε με την παρέα σου εκεί που έχουν κανονίσει για διακοπές και εσύ κάνεις τη δύσκολη. Θα χαρούν πολύ και σίγουρα θα έρθετε πιο κοντά, αφού η καθημερινότητα δεν μας επιτρέπει να περνάμε αρκετό χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ειδικά στην περίπτωση που δεν είναι φίλοι σου πολλά χρόνια, θα έχεις την ευκαιρία να τους γνωρίσεις ακόμα καλύτερα, να συζητήσετε εμπειρίες σας, βιώματα και να μοιραστείς πράγματα μαζί τους κάτι που ήθελες τόσο καιρό να κάνεις.

Τι νομίζεις; Ότι στις διακοπές θα περιφέρεσαι μόνη και δε θα υπάρχουν πουθενά άνδρες; Κάνεις μεγάλο λάθος
. Άσε που δε θα έχουν υποχρεώσεις και θα είναι χαλαρότεροι συγκριτικά με το αν τους συναντούσες σε ένα μπας. Μην ξεχνάς ότι στις διακοπές οι άνθρωποι αφήνουν για λίγο στην άκρη τις έγνοιες τους και ξεφεύγουν από το άγχος της πόλης. Δε χρειάζεται να αναζητάς τον έρωτα της ζωής σου. Ακόμη και το φλερτ θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση, θα σε ανανεώσει και που ξέρεις, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι που αναζητάς.

Επίσης, μπορείς να κυκλοφορείς όλη μέρα χωρίς μακιγιάζ χωρίς να έχεις το άγχος αν θα σε έβλεπε ο αγαπημένος σου με σπυράκια ή μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Έχεις την άνεση να μην είναι τα μαλλιά σου λες και βγήκες από κομμωτήριο, να μην τα ταλαιπωρείς με το πιστολάκι αφού θα τα αφήνεις να στεγνώνουν φυσικά και ας φριζάρουν λίγο.

Μπορείς να μιλάς ανοιχτά με την παρέα σου, χωρίς να έχεις άγχος μήπως ακούσει κάτι το αγόρι σου και σε παρεξηγήσει. Όπως για τότε στο Λύκειο που προτιμούσες να παίξεις κυνηγητό με τους συμμαθητές σου παρά να κάθεσαι στο προαύλιο και να κουτσομπολεύεις με τις φίλες σου.

Ακόμη, μπορείς να βάλεις ό,τι μαγιό θέλεις δίχως να έχεις ανασφάλεια αν θα έβλεπε ο άλλος ότι έχεις κυτταρίτιδα. Αυτό το κορμί έχεις και με αυτό θα θελήσουν να σε γνωρίζουν νέα φλερτ.

Έχεις την... ευλογία κάνεις ηλιοθεραπεία για ατέλειωτες ώρες με τις φίλες σου, να συζητάτε θέματα από beaute μέχρι και τη νέα σχέση της κοπέλας που σου φτιάχνει τα νύχια και να μην τον έχεις πάνω από το κεφάλι σου γκρινιάζοντας να φύγετε.

Μπορείς να πιεις όσα κοκτέιλ θες χωρίς να σε νοιάζει αν θα γινόσουν ρεζίλι στα μάτια του επειδή μέθυσες. Πώς θα σου φαινόταν να δοκίμαζες κάτι άλλο εκτός από Mojito που πίνεις μόνιμα τα τελευταία χρόνια;

Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου στα καλοκαιρινά σπορ, όπως kite surf χωρίς να ακούσεις την παραμικρή γκρίνια ή παράπονο.

Συνειδητοποίησε ότι η ελευθερία είναι πολύτιμο αγαθό και όσο είσαιsingleαξίζει να την απολαύσεις στο έπακρον. Δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς να σκέφτεσαι ότι υπάρχει και κάποιος άλλος. Εκτίμησε το γεγονός ότι είσαι ελεύθερη και μη μιζεριάζεις για αυτή.
πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΕ ΜΙΑ... 5ΑΔΑ ΑΠΟΥΣΙΕΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΕ ΜΙΑ... 5ΑΔΑ ΑΠΟΥΣΙΕΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ