2014-08-18 09:41:25
Φωτογραφία για Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας...
Κριός Η απαισιοδοξία σας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη δημιουργικότητά σας σήμερα, γεγονός που σας πάει αρκετά βήματα πίσω στον επαγγελματικό ανταγωνισμό. Μην πτοείστε, όμως, από δυο-τρία αρνητικά σημάδια, Κριοί, γιατί δεν είναι αντιπροσωπευτικά της συνολικής κατάστασης. Άνοδος στα οικονομικά σας που, σε γενικές γραμμές, οφείλεται στην επίδραση του Δία.

Ταύρος

Δεν χρειάζεται να σηκώσετε στις πλάτες σας τα βάρη και τις ευθύνες που αντιστοιχούν σε άλλα άτομα. Σήμερα, Ταύροι, όλα δείχνουν πως πρέπει να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο σε μερικούς, ξεκαθαρίζοντας έτσι τη θέση σας. Υπομονή στα ερωτικά. Κάτι καινούργιο γεννιέται τώρα, αλλά θέλει χρόνο για να πάρει σάρκα και οστά.

Δίδυμος

Η επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν είναι αναπόφευκτη σήμερα, επομένως φροντίστε τουλάχιστον να την αξιοποιήσετε προς όφελός σας. Μην αρνείστε ό, τι συνέβη, απλώς φροντίστε να μην επαναλάβετε μοιραία σφάλματα. Σταθερά τα επαγγελματικά σας, μετά από ένα διάστημα ανακατατάξεων και βίαιων αλλαγών. Αποφύγετε τις επιπολαιότητες και όλα θα πάνε καλά.


Καρκίνος

Ένα οικογενειακό πρόβλημα λύνεται από εκεί που δεν το περιμένατε, με αποτέλεσμα τη θεαματική βελτίωση της διάθεσής σας. Προσοχή, Καρκίνοι, είναι στο χέρι σας να διατηρήσετε την κατάσταση ως έχει. Έχετε από κοντά τους Υδροχόους (ιδίως τους μεγαλύτερους από σας σε ηλικία) γιατί θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι.

Λέων

Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να επιδράσουν αρνητικά στα οικονομικά σας δεδομένα. Συμφιλιωθείτε με όσα έχετε ήδη κατακτήσει και αφήστε τα επιχειρηματικά ανοίγματα για άλλη στιγμή. Πρόοδος σε ένα φλερτ που νομίζατε ότι θα μείνει στάσιμο. Καιρός, όμως, να πάρετε περισσότερες προσωπικές πρωτοβουλίες και να συμμετάσχετε πιο ενεργά.

Παρθένος

Μην μπερδεύετε τη φιλική με την ερωτική προσέγγιση, Παρθένοι, γιατί θα καταλήξετε παρεξηγημένοι με πολύ σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας και απαιτήστε κι απ’ τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Ο Δίας φέρνει ευεργετικές αλλαγές στα επαγγελματικά, που αγγίζουν κυρίως τον τομέα της οργάνωσης.

Ζυγός

Η ζήλια, είτε προέρχεται από σας είτε όχι, απειλεί να κατεδαφίσει κάτι που χτίσατε με πολύ κόπο. Κάντε ό, τι μπορείτε για να ηρεμήσετε τα πνεύματα και μην ενδώσετε σε ανούσιες προκλήσεις. Τα λόγια των Τοξοτών παίζουν τώρα σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σας, επομένως δώστε τους την πρέπουσα προσοχή.

Σκορπιός

Η μέρα ξεκινάει με μερικές δυσάρεστες εκπλήξεις που θα σας ρίξουν αρκετά την ψυχολογία. Ευτυχώς, όμως, η πλανητική συγκυρία σας βοηθάει να σηκώσετε κεφάλι σχετικά γρήγορα και να αντεπιτεθείτε σε όσους βάλλουν εναντίον σας. Προσοχή στους έρωτες με την πρώτη ματιά. Ζήστε τους αλλά κρατήστε μικρό καλάθι μέχρι να βεβαιωθείτε ότι έχετε τον έλεγχο της κατάστασης.

Τοξότης

Ένα επαγγελματικό σχέδιο που ετοιμάζετε εδώ και καιρό, αρχίζει σιγά σιγά να υλοποιείται, απαιτώντας την αμέριστη προσοχή σας. Ιεραρχήστε τις προτεραιότητές σας σωστά και μην ενδίδετε σε χαζούς πειρασμούς. Δώστε έμφαση στους αριθμούς που εμφανίζονται μπροστά σας, ειδικά τους διψήφιους. Η παρατηρητικότητά σας θα σας σώσει από αρκετές κακοτοπιές.

Αιγόκερως

Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με πρακτικά προβλήματα, ειδικά αν αυτά αφορούν τον επαγγελματικό χώρο. Δώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και μην πιέζετε καταστάσεις. Άνοδος στα ερωτικά σας, που συνδέεται με την είσοδο ενός νέου ατόμου στη ζωή σας. Μη βιαστείτε, όμως, να ανοιχτείτε σε κάποιον που γνωρίζετε μόλις τώρα.

Υδροχόος

Μην περιμένετε να φτάσει σε οριακή φάση η κατάσταση των επαγγελματικών σας, για να κάνετε κάτι δραστικό προκειμένου να την ανορθώσετε. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας, Υδροχόοι, γιατί ο χρόνος σας δεν είναι άπειρος. Οι Καρκίνοι έχουν μεγάλα σχέδια για σας, κυρίως ερωτικού τύπου. Μην τους απορρίψετε προτού τους δοκιμάσετε.

Ιχθύς

Η ευκαιρία που περιμένατε για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας για ένα πρόσωπο, σας παρουσιάζεται τώρα. Ο Δίας σας δίνει το θάρρος που έχετε ανάγκη, για να γλιτώσετε τις καθυστερήσεις και να περάσετε στο ψητό κατευθείαν. Μη δίνετε σημασία σε ανυπόστατες φήμες, είτε αφορούν εσάς είτε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ